Food processor 2,1 ltr. 5KFP0919 Kitchenaid matná šedá

KIA-KFP0919EDG.

KitchenAid

Skladem > 5ks

Nový model domácího kuchyňského robotu neboli food processor KitchenAid 5KFP0919 v luxusním designu s nádobou obsahu 2,1 litru. Zvládne sekat, krájet, strouhat, šlehat a spoustu dalšího. 

Více informací


Cena s DPH

4 490 Kč

4 215 Kč
Ceníková cena bez DPH 3 711 Kč
Cena bez DPH3 483 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -275 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Dbáte na poctivou přípravu, která zachová kvalitu a čerstvost surovin a šetří váš drahocenný čas? Hledáte spolehlivou pomocnou ruku v domácnosti, kterou budete zbožňovat díky tomu, že vše složité zjednodušuje? Tyto vlastnosti v sobě spojuje Food procesor KitchenAid.
Jeho hlavní výhodou je jednoduché ovládání a kvalitní příslušenství, které snadno uložíte přímo do pracovní mísy! Navíc jeho menší velikost vám  v kuchyni nezabere ani příliš místa.
Obsahuje standardní  příslušenství potřebné pro zpracování pokrmů včetně univerzálního nože, hnětače na těsto a tří nastavitelných plátkovacích a sekacích kotoučů. Je vhodný na zpracování brambor, měkké či tvrdé zeleniny, sýru, čokolády a ovoce. Rychle a důkladně míchá i kynutá těsta. Vyniká jednoduchým ovládáním se dvěma rychlostními stupni a širokým příslušenstvím, které lze mýt v myčce.



Výhody Food processoru KitchenAid 5KFP0919:

Záruka
Na tento model se vztahuje 2 roky záruky

Kontrolky LED a snadné třípolohové přepínání páčkou
Vysoká rychlost, nízká rychlost, pulzní zapnutí

Food Processor o objemu 2,1 l
S malou základnou a hladkým povrchem, konstrukce bez šroubování, nasazení pracovní mísy i poklopu na západku. Snadné sestavení, použití a čištění.

Všestranné příslušenství
Univerzální nůž, hnětač na těsto, nastavitelný sekací a plátkovací kotouč na jemné (2mm) plátky a plátkovací kotouč na silné (6mm) plátky. Snadno seká, míchá těsta i kaše, hněte, drtí a krájí vše od okurek přes rajčata po sýry a jiné, hněte těsto na pizzu i pečivo.

Plnicí trubice 2 v 1
S malým tlačným nástavcem a malým otvorem na rozstřik oleje umožňuje zpracovat různé tvary a velikosti. Postará se o to, že vaše omáčky a dresingy budou vláčné.

Kompaktní příslušenství KitchenAid se ukládá do mísy, napájecí šňůru lze stočit pod základnu
Při úklidu přístroje lze nůž, kotouč a další příslušenství snadno uložit do mísy, food processor pak stačí jen postavit na kuchyňské lince.

Dobře těsnící poklop
Mísa chráněná proti vytékání, těsnící madlo se zámkem, zaoblené hrany a hladký povrch přístroje. Snadné čištění, mísa, poklop i příslušenství se mohou mýt v myčce.


V balení naleznete:

Univerzální nůž
Umožňuje sekat a míchat sýry, čokoládu, ovoce, čerstvé koření, ořechy, tofu a zeleninu. Umožňuje mixovat omáčky na těstoviny, pesto, salsu, omáčky, šlehaná a kynutá těsta.

Hnětač na těsto

Rychle a důkladně míchá i kynutá těsta. Ideální na zpracování mouky do 710 ml.

Nastavitelný plátkovací a sekací kotouč na jemné 2mm a střední 4mm plátky

Seká brambory, měkkou i tvrdou zeleninu, hlávkovou zeleninu, sýry, čokoládu i tvrdé ovoce. Krájí měkké i tvrdé ovoce, brambory, rajčata.

Kotouč na krájení 6mm plátků

Krájí měkké i tvrdé ovoce, brambory, rajčata, měkkou i tvrdou zeleninu, sýry i čokoládu.

Mísa z materiálu bez BPA s hnacím trnem a objemem 2,1 l 

Kloubový poklop s plnicí trubicí 2 v 1 a dvoudílným tlačným nástavcem

Kloubový poklop je vybaven uzavírací západkou. Pomocí malé plnicí trubice s tlačným nástavcem lze zpracovat malé a tenké kusy kořenové zeleniny. Malý tlačný nástavec slouží i k rozstřiku oleje na zpracovávané ingredience. Olej se rovnoměrně rozstřikuje malým otvorem ve dně tlačného nástavce.

Adaptér pohonu

Slouží pro všechny nože a kotouče nasazované na hnací trn v míse.


Technické parametry :

  • Příkon 250 W (nevyjadřuje výkon motoru)
  • Typ motoru DC (stejnosměrný proud)
  • Napětí 220-240V / 50-60Hz
  • Počet otáček 750 - 1 500 ot./min
  • Otáčky v programu puls 2 800 ot./min.
  • Materiál motorové jednotky Plast
  • Délka kabelu 91,4 cm
  • Rozměry výrobku 42 x 19,5 x 19,5 cm
  • Rozměry balení 43,4 x 31,5 x 24,6 cm
  • Hmotnost výrobku 2,96 kg
  • Hmotnost balení 4,4 kg

Názorné ukázky příslušenství naleznete v galerii obrázků po rozkliknutí náhledu.

Parametry

Rozměry mm (ŠxHxV)195x195x420
Příkon elektrický (kW)0,25
Váha (kg)2,96
Váha balení (kg)4,4
Barvamatná šedá
Objem nádoby (Ltr.)2,1
PoužitíDomácí
Otáčky motoru (ot./min.)750 - 1 500
Počet rychlostí2
Materiál nádobyPlast
Materiál víkaPlast
Materiál krytu motoruPlast
Pulsní tlačítkoAno
Pulsní volbaAno - 2 800 ot./min.

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

Rozměry mm (ŠxHxV)195x195x420
Příkon elektrický (kW)0,25
Váha (kg)2,96
Váha balení (kg)4,4
Barvamatná šedá
Objem nádoby (Ltr.)2,1
PoužitíDomácí
Otáčky motoru (ot./min.)750 - 1 500
Počet rychlostí2
Materiál nádobyPlast
Materiál víkaPlast
Materiál krytu motoruPlast
Pulsní tlačítkoAno
Pulsní volbaAno - 2 800 ot./min.

Napsat recenzi

Food processor 2,1 ltr. 5KFP0919 Kitchenaid matná šedá

Food processor 2,1 ltr. 5KFP0919 Kitchenaid matná šedá

Nový model domácího kuchyňského robotu neboli food processor KitchenAid 5KFP0919 v luxusním designu s nádobou obsahu 2,1 litru. Zvládne sekat, krájet, strouhat, šlehat a spoustu dalšího. 

Zpráva

Odeslat zprávu