Pl. konvektomat UNOX XEVC-0711-GPR 7 x GN1/1 PLUS

XEVC-0711-GPR

Unox

Není skladem

Jednoduché ovládání, ovládací panel výkonějšší, než kdy dřív: MASTER.Touch PLUS je místem pro intuitivní dialog mezi vámi a konvektomatem. 

Více informací


Cena s DPH 204 490 Kč
Ceníková cena bez DPH
Cena bez DPH169 000 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Jednoduché ovládání, ovládací panel výkonějšší, než kdy dřív: MASTER.Touch PLUS je místem pro intuitivní dialog mezi vámi a konvektomatem. Komunikace se stává skutečně obousměrnou. Výsledek inteligentní technologie, která realizuje očekávané výsledky, kontroluje eventuální změny nastavených parametrů v průběhu varného procesu a nabízí vám nejlepší cestu, jak dosáhnout perfektního výsledku (ADAPTIVE.Cooking™).Dejte vaření dotyk vaší osobnosti. Kdykoli chcete. Vaše recepty budou kdykoli a kýmkoli znovuopakovatelné. Technologie vizuální komunikace MIND.Maps™ vám umožnuje vytvořit i ten nejkoplikovanější varný proces pouhým pohybem ruky po dotykovém displeji. Díky optickému peru MASTER.Touch™ zakreslíte průběh varného procesu uložitelného do programu "MY MIND.Maps KŘIVKY": stanou se tak zásobou znovuopakovatelných zkušeností sdílenou se všemi spolupracovníky.

MASTER.Touch Plus™ je nejdokonalejším obrazovým dotykovým displejem, jaký byl kdy pro konvektomaty a pece použit. Díky optickému peru MASTER.Touch™ snadno zakreslíte své varné a pečící procesy a uložíte je do programů křivek "MIND.Maps-KŘIVKY": stanou se tak společným fondem skušeností sdíleným s vašimi spolupracovníky.  Díky funkci MULTI.Time můžete současně připravovat více pokrmů s odlišnými nároky na čas přípravy. Program MISE.EN.PLACE vám naopak zaručí, že různé druhy pokrmů budete vydávat na vteřinu současně.

MASTER.Touch Plus™ nabízí přístup k receptům ChefUnox™.  Díky tomu, ikdyž ještě zařízení neznáte, můžete ihned začít vařit. Pokud zařízení již umíte používat, ale chcete se spolehnout na zkušenosti společnosti Unox stačí pouze kliknout. Programy jsou automaticky aktualizovány a intuitivně upraveny pro vaše potřeby. MASTER.Touch Plus™ vám zaručí veškerou sílu technologie MIND.Maps™ na ještě větším prostoru. Kreativitě se meze nekladou.

  • Otevírání zprava doleva
  • Nádoby: 7 x GN 1/1
  • Rozteč vsunů: 67 mm
  • Elektrický příkon: 0,8 kW
  • Max. příkon plynu: G20, G25, G30, G31 - 19 kW
  • Rozměry šxhxv: 750 x 773 x 843 mm
  • Hmotnost: 100 kg
  • Napětí/frekvence: 400 V ~ 3N / 50-60 Hz

Parametry

Napětí (V)400
OvládáníDigitální
TypPlynový
Vpichová sondaAno
Počet GN7x GN 1/1
Automatické mytíAno

Unox

Unox

UNOX je italská značka kvalitních profesionálních konvektomatů standardně vyráběných v elektrickém provedení, ale i provedení plynovém. Konvektomaty UNOX se vyrábějí ve dvou řadách, přičemž obě řady naleznete v naší nabídce. Řada ChefTop patří mezi vysoce výkonné konvektomaty a kromě jejích základních funkcí, které mají téměř všechny konvektomaty (pečení, vaření, kombinace), se pyšní také i v základních modelech dodávanou vpichovou sondou a vícebodovou sondou MULTI.Point. U konvektomatů UNOX a jejich řady ChefTop Vám naše nabídka umožní výběr takového konvektomatu, který Vám bude plně vyhovovat a překvapí Vás svými funkcemi, často patentovanými. Další řadou konvektomatů UNOX je řada ChefLux, taktéž velmi výkonná gastronomická zařízení s řadou patentovaných prvků, které bezesporu patří k moderním vybavením profesionálního provozu společného stravování, nahrazující klasické technologické postupy v gastronomii. Jsou určeny pro pečení, vaření v páře , smažení, grilování, dušení, lze je použít pro regeneraci, rozmrazování potravin, dokonce na zavařování a sušení ovoce, vaření sousvide, na kynutí těsta a řadu dalších procesů potřebných pro přípravu kompletního menu, včetně cukrářské výroby a příloh.

Napětí (V)400
OvládáníDigitální
TypPlynový
Vpichová sondaAno
Počet GN7x GN 1/1
Automatické mytíAno

Napsat recenzi

Pl. konvektomat UNOX XEVC-0711-GPR 7 x GN1/1 PLUS

Pl. konvektomat UNOX XEVC-0711-GPR 7 x GN1/1 PLUS

Jednoduché ovládání, ovládací panel výkonějšší, než kdy dřív: MASTER.Touch PLUS je místem pro intuitivní dialog mezi vámi a konvektomatem. 

Zpráva

Odeslat zprávu