Robot kuchyňský Artisan KitchenAid 5KSM185PSEFT Pudrová růž 4,83 ltr.

KIA-KSM185FT.

KitchenAid

Expedujeme během 2 pracovní dní Skladem   

Robot Artisan 5KSM185PSEFT  je vybaven velmi tichým a výkonným 300W motorem s deseti rychlostmi od 58 do 220 ot/min. Přímý pohon konstruován ozubenými koly namísto běžného řemene zabezpečuje vyšší účinnost. Barva růžové peří - pudrová růž.

Více informací


Cena s DPH

21 790 Kč

18 513 Kč
Ceníková cena bez DPH 18 008 Kč
Cena bez DPH15 300 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -3 277 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Kuchyňský robot připravený na cokoli

Objevte možnosti s tímto výrazným kuchyňským robotem, s nímž můžete vykouzlit vše od sušenek po carbonaru. Kterou z lahodných barev si vyberete?


01.png02.png03.png

Připraven na cokoli

Nerezové doplňky

Použijte volitelné příslušenství

Máte chuť na energetické koule nebo duhový dort? Skvělý! Ale váš kuchyňský robot dokáže mnohem víc. S přiloženým příslušenstvím můžete také těsto na chléb, těstoviny nebo pizzu, šlehačku a pyré na brambory.Tento nadčasový kuchyňský stroj k vám přichází s metlou, hákem na těsto a plochým šlehačem z nerezové oceli. Veškeré toto robustní příslušenství můžete snadno vyčistit v myčce. Pouzdro kuchyňského robotu má vysoce kvalitní povrch se smaltovaným povrchem nezávadným pro potraviny.Rozbočovač příslušenství pro mnoho přídavných zařízení je vaším klíčem k řadě volitelného příslušenství. Objevte nespočet možností s našimi profesionálními nástavci, jako je spirálový kráječ, váleček na těstoviny, zmrzlinový stroj nebo mlýnek na maso.

04.png

Barvy podle vašeho stylu

Perfektní kombinace výkonu a efektivity

Dostatečně robustní pro dlouhou životnost

Barva je v naší krvi. Jsme proto rádi, že vám můžeme nabídnout svěží, klasické a moderní barvy, které dokonale odpovídají vaší osobnosti a vašemu interiéru - od Kjótské záře po Pebbled Palm nebo Onyx Black. Objevte nejnovější trendy barev v kuchyni nebo se rozhodněte pro zcela jedinečný design.Stolní robot KitchenAid má motor s přímým pohonem, který efektivně přenáší příkon na metlu nebo příslušenství. Vynikající výkon a energetická účinnost? Tomu říkáme dokonalá směs.Díky robustní zinkové konstrukci je stojanový mixér KitchenAid obzvláště odolný. Cítí se uklidňujícím robustem a snadno zvládá i těžké hmoty. To také potvrzuje naše 5letá záruka.


Planetové míchadlo pro rychlé výsled

Planetové míchadlo pro rychlé výsledky míchání

Oblíbený kuchyňský stroj s výklopnou hlavou motoru

Robustní krása

Kuchyňský stroj KitchenAid byl prvním kuchyňským strojem pro soukromé použití s ​​jedinečným „planetovým hnětením“. Co to znamená? Tento robot zajišťuje nejméně 59 kontaktních míst příslušenství v misce pro rychlé a důkladné promíchání, hnětení a míchání. Tímto způsobem jsou všechny ingredience, které přidáte, zcela smíchány - bez výjimky!

Upravte rychlost podle úkolu. Zvolte rychlost 1 pro jemné míchání, 6 pro šlehání a 10 pro rychlé napěnění.

Model s výklopnou hlavou motoru lze pohodlně uložit na pracovní desku a zaručeně bude vaším nejlepším přítelem v kuchyni. Hlava může být velmi snadno nakloněna, aby byl přístup k misce. Kuchyňský robot má praktickou velikost a je ideální pro malé i velké množství. Součástí dodávky jsou dvě nerezové mísy (4,8 la 3 l), obě lze bezpečně připevnit k základně. 

Naše kuchyňské stroje KitchenAid byly vyvinuty pro každodenní použití vášnivými fanoušky kuchyně. Jsou vyrobeny z nejodolnějších materiálů a mohou snadno implementovat jakýkoli recept, který přijdete.

Kuchyňské stroje byly vyvinuty a smontovány v USA a kombinují více než 100 let technického know-how v krytu vyrobeném ze vstřikovaného kovu. Jsou robustní a těžké a dokonce i ovládací tlačítka jsou vyrobena z kovu. Jaký nový recept testujete u svého kuchyňského robotu?

























































Co bude doručeno ?



Proč si koupit kuchyňský robot KitchenAid Artisan KSM185 ?

  • Celokovové tělokovová převodová kolakovové nástroje. Téměř neomezená životnost.
  • Nepřetržitá dostupnost náhradních dílů pro moderní i historické modely, skvěle fungující servisní síť.
  • Dvě nerezové nádoby místo jedné - méně mytí při přípravě více pokrmů najednou
  • Plochý šlehač a hnětací hák jsou vyrobeny z nerezové oceli, u jiných modelů to v základu nenajdete.
  • Kompletní nabídka doplňkových nástrojů a příslušenství (navštivte oddělení s příslušenstvím)
  • Výrobky KitchenAid skvěle vypadají. Sázejí v designu na nostalgii po zlatých poválečných časech se svými lesklými oblými povrchy a chromovými prvky. Díky promyšleným oblým tvarům se také velmi dobře čistí.
  • Záruka 5 let a doživotní dostupnost veškerých značkových náhradních dílů.

Vyjádřením osobnosti každého kuchaře je vytvoření smyslného kulinářského zážitku, který zasahuje všechny smysly, včetně našeho zraku. KitchenAid vnímá své roboty jako kreativní prodloužení rukou kuchaře a díky tomu, že poskytují optimální kontrolu na profesionální úrovni, jsou výsledky stejné, jako by byly vytvořeny ručně. Kuchyňský robot Artisan se sklopnou hlavou poskytuje toto všechno v ikonickém designu.

Robot Artisan 5KSM185PS je vybaven velmi tichým a výkonným 300W motorem s deseti rychlostmi od 58 do 220 ot/min. Přímý pohon konstruován ozubenými koly namísto běžného řemene zabezpečuje vyšší účinnost. 

Roboty KitchenAid pracují na nižších výkonech při různých zátěžových podmínkách než běžné roboty. Důsledkem je pak delší životnost motoru.

Celokovová konstrukce, hmotnost 11,3 kg a protiskluzová gumová podložka robotu zabezpečuje jeho stabilitu a to za jakýchkoliv pracovních podmínek a na každém druhu povrchu. 

Roboty KitchenAid využívají planetárního systému mixováníČinnost robotu je rotační a navíc se rotačně pohybuje jak šlehací metla, tak hnětací hák nebo plochý šlehač a to od středu až po okraj celé mísy. Díky tomu jsou přísady mixovány rychle, stejnoměrně a důkladně.

Do multifunkčního místa robotu lze upevnit širokou škálu volitelného příslušenství, díky kterému můžete s robotem strouhat, krouhat, krájet, lisovat, mlít a ještě mnohem více.

K jeho standardnímu vybavení patří nerezový hnětací hák (KSM5THDHSS), nerezový plochý šlehač (KSM5THFBSS), nerezová šlehací metla (KSM5THWWSS) a nalévací štít (KN1PS - dříve KPS2CL).

Součástí je rovněž nerezová mísa o objemu 4,83 litru (5K5THSBP) a to pro mixování až do hmotnosti 1,2 kg mouky (cca 2,25 kg těsta), dále balení obsahuje mimo jiné i extra 3l nerezovou mísu (KB3SS).

 

VLASTNOSTI A VÝHODY

Záruka    
Na tento model se vztahuje záruka 5 let, ale pouze pro domácí použití !  

Hladký a zaoblený design sklopné hlavy
Elegantní, snadné čištění i použití

Nerezová mísa o objemu 4,8 L
Ke snadné přípravě malého i velkého množství jídla

Přímý pohon
Spolehlivý a výkonný

Celokovová konstrukce
Robustní, stabilní a odolný

Originální planetární mixování
Rychlé a důkladné míchání

Univerzální otvor pro doplňkové příslušenství
Jednoduché použití a víceúčelovost

Bonusové příslušenství KB3SS
3l nerezová mísa
Toto bonusové příslušenství modelová řada KSM125 NEMÁ


Robot je určen pro domácí použití, maximální doba  chodu 10 min !!!

Parametry

Rozměry mm (ŠxHxV)362 x 222 x 343
Napětí (V)230
Váha (kg)10,65
Váha balení (kg)12,4
Modelová řadaKSM185
Barvamatná růžová
Objem nádoby (Ltr.)4,83 + 3,0
PoužitíDomácí
Otáčky motoru (ot./min.)58-220 (rychlost 1-10)
Regulace otáčekHybridní elektronika
Nádoba v ceně4,83l + 3l
Počet rychlostí1-10
Max.kapacita hnětače1,2 kg mouky
Materiál krytu motoruLitý Zinek
Délka kabelu (cm)122cm

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

Příslušenství

Rozměry mm (ŠxHxV)362 x 222 x 343
Napětí (V)230
Váha (kg)10,65
Váha balení (kg)12,4
Modelová řadaKSM185
Barvamatná růžová
Objem nádoby (Ltr.)4,83 + 3,0
PoužitíDomácí
Otáčky motoru (ot./min.)58-220 (rychlost 1-10)
Regulace otáčekHybridní elektronika
Nádoba v ceně4,83l + 3l
Počet rychlostí1-10
Max.kapacita hnětače1,2 kg mouky
Materiál krytu motoruLitý Zinek
Délka kabelu (cm)122cm

Napsat recenzi

Robot kuchyňský Artisan KitchenAid 5KSM185PSEFT Pudrová růž 4,83 ltr.

Robot kuchyňský Artisan KitchenAid 5KSM185PSEFT Pudrová růž 4,83 ltr.

Robot Artisan 5KSM185PSEFT  je vybaven velmi tichým a výkonným 300W motorem s deseti rychlostmi od 58 do 220 ot/min. Přímý pohon konstruován ozubenými koly namísto běžného řemene zabezpečuje vyšší účinnost. Barva růžové peří - pudrová růž.

Zpráva

Odeslat zprávu