Mixér X1 5KSB6060 KitchenAid - bílá

KIA-KSB6060EFW

KitchenAid

Naskladnění očekáváme Duben 2021 Není skladem   
Očekáváme 04/2021

KitchenAid mixér X1 5KSB6060.

Více informací


Cena s DPH

15 585 Kč

14 762 Kč
Ceníková cena bez DPH 12 880 Kč
Cena bez DPH12 200 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -823 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0
Vlastnosti a výhody

Záruka
Na tento model se vztahuje 10 let záruky.

Základna z litého kovu
Robustní, stabilní a trvanlivý.

Silný motor s maximálním výkonem 3,0 HP*
Nabírá rychlost a mixuje rychle a snadno tuhé suroviny, jako je zmrazené ovoce a vláknitá zelenina, pro jemnější výsledek.

Jedinečné pěchovadlo s flexi stěrkou
Pro mixování velkých nebo velmi hrubých surovin. Tlačí suroviny zpět do mixovacího víru a otírá okraje nádoby pro rovnoměrné mixování k získání více obsahu z nádoby.

1,7 L nádoba bez obsahu BPA
Mixér je vybaven čtyřstrannou polykarbonátovou nádobou.

9 volitelných rychlostí a funkce pulzování 
Přesný ovládací knoflík nabízí souvislou variabilní kontrolu rychlosti od 1 do 9 ke splnění specifických potřeb všech receptů.

Asymetrický nůž z nerezové oceli**
Mixuje ve 4 různých úhlech, aby se suroviny natlačily do mixovacího víru pro jemnější, konzistentní a výjimečné výsledky. 3mm čepel umožňuje mixování velkých a tuhých surovin, jako je celé ovoce a zelenina.

*Při testování aktuálního výkonu mixéru na noži s použitím dynamometru, kdy strojní laboratoře měří mechanický výkon, vyvíjí tento mixér KitchenAid se svým robustním motorem a pokročilou ovládací deskou motoru větší výkon než přední konkurenti.

** Nůž patentovaný ve Spojeném království a v Německu.

  • Příkon : 1800 W
  • Výkon : motor s maximálním výkonem 3,0 HP
  • Typ motoru : DC (stejnosměrný proud)
  • Napětí : 220-240V / 50-60Hz
  • Počet otáček : 1 000 až 22 000 ot./min.
  • Rychlosti : 9 variabilních rychlostí
  • Materiál motorové jednotky : KOVOVÝ ODLITEK
  • Délka kabelu : 107 cm
  • Rozměry výrobku : 45 x 26,7 x 23,1 cm
  • Rozměry balení  : 49 x 35,6 x 29,2 cm
  • Hmotnost výrobku : 8,8 kg
  • Hmotnost balení : 9,9 kg
  • Objem nádoby : 1,7 l
  • Materiál nádoby : Polykarbonát

Parametry

Barvabílá

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

Barvabílá

Napsat recenzi

Mixér X1 5KSB6060 KitchenAid - bílá

Mixér X1 5KSB6060 KitchenAid - bílá

KitchenAid mixér X1 5KSB6060.

Zpráva

Odeslat zprávu