Robot kuchyňský Artisan KitchenAid 5KSM175PSEWH bílá 4,83 ltr.

KIA-KSM175WH.

KitchenAid

Skladem > 5ks

Robot Artisan je vybaven velmi tichým a výkonným 300W motorem s deseti rychlostmi. Celokovová konstrukce, hmotnost 11,3 kg a protiskluzová gumová podložka robotu zabezpečuje jeho stabilitu. Činnost robotu je rotační a navíc se rotačně pohybuje jak šlehací metla, tak hnětací hák nebo plochý šlehač a to od středu až po okraj celé mísy.5KSM175PSEWH v barvě BÍLÁ.

Více informací


Cena s DPH

20 490 Kč

17 642 Kč
Ceníková cena bez DPH 16 934 Kč
Cena bez DPH14 580 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -2 848 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Proč si koupit kuchyňský robot KitchenAid Artisan KSM175 ?

  • Kromě rozšířené výbavy je identický s legendárním robotem 5KSM150, který se v USA osvědčuje už od druhé světové války jako nejspolehlivější kuchyňský robot.
  • Kuchyňské roboty KitchenAid se vyrábějí tak, aby se prakticky nedaly pokazit. Není divu, že při nedávném výročí založení značky našli kdesi na americkém venkově paní, která spokojeně používala předválečný model.
  • Celý přístroj je naddimenzovaný, což je v době plastové a šetřivé samo o sobě unikum. Motor je silnější, než je nezbytně nutné, takže se nevytáčí do krajností. Kovová ozubená kola by snesla i mnohem větší zátěž.
  • Díky systému planetárního pohybu šlehacích nástrojů je robot velmi efektivní. Zpracuje veškerá těsta a krémy ve velmi krátké době a bez nutnosti špachtlí promíchat nádobu od okrajů.
  • Ke všem modelovým řadám kuchyňských robotů KitchenAid je k dispozici dlouhá řada výměnnných nástrojů a připojitelných zařízení, jako jsou mlýnky, odšťavňovače, struhadla nebo strojek na těstoviny.
  • Výrobky KitchenAid skvěle vypadají. Sázejí v designu na nostalgii po zlatých poválečných časech se svými lesklými oblými povrchy a chromovými prvky. Díky promyšleným oblým tvarům se také velmi dobře čistí.

Vyjádřením osobnosti každého kuchaře je vytvoření smyslného kulinářského zážitku, který zasahuje všechny smysly, včetně našeho zraku. KitchenAid vnímá své roboty jako kreativní prodloužení rukou kuchaře a díky tomu, že poskytují optimální kontrolu na profesionální úrovni, jsou výsledky stejné, jako by byly vytvořeny ručně. Kuchyňský robot Artisan se sklopnou hlavou poskytuje toto všechno v ikonickém designu.

Robot Artisan 5KSM175PS je vybaven velmi tichým a výkonným 300W motorem s deseti rychlostmi od 58 do 220 ot/min. Přímý pohon konstruován ozubenými koly namísto běžného řemene zabezpečuje vyšší účinnost. 

Roboty KitchenAid pracují na nižších výkonech při různých zátěžových podmínkách než běžné roboty. Důsledkem je pak delší životnost motoru.

Celokovová konstrukce, hmotnost 11,3 kg a protiskluzová gumová podložka robotu zabezpečuje jeho stabilitu a to za jakýchkoliv pracovních podmínek a na každém druhu povrchu. 

Roboty KitchenAid využívají planetárního systému mixováníČinnost robotu je rotační a navíc se rotačně pohybuje jak šlehací metla, tak hnětací hák nebo plochý šlehač a to od středu až po okraj celé mísy. Díky tomu jsou přísady mixovány rychle, stejnoměrně a důkladně.

Do multifunkčního místa robotu lze upevnit širokou škálu volitelného příslušenství, díky kterému můžete s robotem strouhat, krouhat, krájet, lisovat, mlít a ještě mnohem více.

K jeho standardnímu vybavení patří hnětací hák (K45DH), plochý šlehač (K5THCB/K45B), šlehací metla(K45WW) a nalévací štít (KN1PS - dříve KPS2CL).

Součástí je rovněž nerezová mísa o objemu 4,83 litru (K5THSBP) a to pro mixování až do hmotnosti 1,2 kg mouky (cca 2,25 kg těsta), dále balení obsahuje mimo jiné i extra 3l nerezovou mísu ( KB3SS) a plochý šlehač se stěrkou (5KFE5T).

Všechna tyto příslušenství jsou snadno vyměnitelná a umyvatelná v myčce na nádobí.

 

VLASTNOSTI A VÝHODY

Záruka    
Na tento model se vztahuje záruka 5 let, ale pouze pro domácí použití !  (12 měsíců pro IČ)

Hladký a zaoblený design sklopné hlavy
Elegantní, snadné čištění i použití

Nerezová mísa o objemu 4,8 L
Ke snadné přípravě malého i velkého množství jídla

Přímý pohon
Spolehlivý a výkonný

Celokovová konstrukce
Robustní, stabilní a odolný

Originální planetární mixování
Rychlé a důkladné míchání

Univerzální otvor pro doplňkové příslušenství
Jednoduché použití a víceúčelovost

Bonusové příslušenství KB3SS + 5KFE5T
3l nerezová mísa + plochý šlehač se stírací gumou
Toto bonusové příslušenství modelová řada KSM125 NEMÁ


Robot je určen pro domácí použití, maximální doba  chodu 10 min !!!

 

Parametry

Rozměry mm (ŠxHxV)222x343x362
Napětí (V)230
Váha (kg)10,65
Váha balení (kg)12,4
Modelová řadaKSM175
BarvaBílá

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

Příslušenství

Rozměry mm (ŠxHxV)222x343x362
Napětí (V)230
Váha (kg)10,65
Váha balení (kg)12,4
Modelová řadaKSM175
BarvaBílá

Napsat recenzi

Robot kuchyňský Artisan KitchenAid 5KSM175PSEWH bílá 4,83 ltr.

Robot kuchyňský Artisan KitchenAid 5KSM175PSEWH bílá 4,83 ltr.

Robot Artisan je vybaven velmi tichým a výkonným 300W motorem s deseti rychlostmi. Celokovová konstrukce, hmotnost 11,3 kg a protiskluzová gumová podložka robotu zabezpečuje jeho stabilitu. Činnost robotu je rotační a navíc se rotačně pohybuje jak šlehací metla, tak hnětací hák nebo plochý šlehač a to od středu až po okraj celé mísy.5KSM175PSEWH v barvě BÍLÁ.

Zpráva

Odeslat zprávu