Šlehačkové bombičky Kayser jednorázové, balení 50ks

KAY-K2227

KAYSER

Skladem > 5ks

Nelze je znovu naplnit. Plněno čistým N2O. Jedna bombička stačí k napěnění až 0,5 litru šlehačky a podobných produktů. 

Více informací


Cena s DPH

508 Kč

448 Kč
Ceníková cena bez DPH 420 Kč
Cena bez DPH370 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -61 Kč


- +
0.0

Jedná se o univerzální systém jednorázových šlehačkových bombiček. Bombičky nejsou určeny pro opakovatelné plnění, jsou bezzávitové a vyrobeny ze 100% recyklovatelné oceli. Každá bombička je po naplnění elektronicky zvážena a označena šarží a datumem plnění.
Promění 0,5 l smetany až v 1,5 l nadýchané šlehačky. Získáte tak daleko větší objem než ručním šleháním. Plněno čistým oxidem dusným (N2O) určeným k potravinářským účelům. Vyrobeno v České republice předním světovým výrobcem šlehačů a bombiček, rakouskou firmou Kayser.

Používejte pouze se šlehači určenými pro tento jednorázový systém (Kayser, iSi). Bombičky nejsou kompatibilní se šlehači pro výměnné bombičky Sifos a Kisag.

Na každém obalu najdete údaj o doporučeném datu spotřeby. Bombičky lze bez obav použít i po tomto datu, avšak výrobcem již není garantován obsah 7,5 g plynu. Skladujte v chladu a suchu.

Proč používat bombičky Kayser ?

  • Čistota chuti - čistý a přírodní produkt
  • 100% garance váhy - každá bombička je eletronicky vážena
  • Absence úniku - pouze bombičky procházejí kontrolou těsnosti
  • Ochrana přírody ( bombičky jsou vyrobeny z recyklovatelné oceli
  • Finanční úspora - ušetřite až 30% nákladů ve srovnání s ostatními bombičkami
Parametry
barva: modrá
plyn: N2O (E942)
obsah: 7,5 g
rozměry: 66x18 mm
balení: 50 ks
Hmotnost
bombička: 28 g
balení: 1400 g


Recyklace

Použité bombičky odevzdejte do sběrného dvora nebo je můžete vyhodit do směsného odpadu. Ve třídírně jsou všechny kovové odpady jako první vyjmuty silnými elektromagnety a následně pak recyklovány.

Varování

Bombičky v žádném případě nevystavujte přímému zdroji tepla, chraňte před slunečním zářením a nevhazujte do ohně. Při teplotě nad 50°C může dojít k výbuchu! Nevyhazujte nepoužité bombičky ani je násilně neotvírejte, mohly by způsobit zranění! Nepoužívejte na palubě letadla a pečlivě uschovejte před dětmi! Užívejte výhradně dle návodu pro použití šlehače. Nesprávné použití ohrožuje zdraví !

Parametry

Barvamodrá
Tepelná odolnost (°C)do 50

KAYSER

KAYSER
V roce 1952 založil Herbert Kayser ve Vídni firmu „Herbert Kayser & Co, novodobé hospodářské aparáty“. Tento dnes již zastaralý název, ale už v té době v sobě nesl jádro filozofie podnikání: Inovace a kvalita v okrajových segmentech. Již koncem 50. let byla započata výroba bombiček se stlačeným plynem (bombičky na výrobu sody a bombičky na šlehačku), výrobníků sody a výrobníků šlehačky. Dnes Kayser vyváží přes 95 procent výrobků do více než 70 zemí světa a i nadále sází na svou ověřenou strategii inovace a kvalitu v okrajových segmentech. Nabídku produktů firmy Kayser najdete na e-shopu www.GastroNakup.cz .

Příslušenství

Barvamodrá
Tepelná odolnost (°C)do 50

Napsat recenzi

Šlehačkové bombičky Kayser jednorázové, balení 50ks

Šlehačkové bombičky Kayser jednorázové, balení 50ks

Nelze je znovu naplnit. Plněno čistým N2O. Jedna bombička stačí k napěnění až 0,5 litru šlehačky a podobných produktů. 

Zpráva

Odeslat zprávu