Šlehačkové bombičky Kayser jednorázové, balení 25 ks

KAY-K2225

KAYSER

Skladem > 5ks

Jednorázové bombičky na šlehačku, nelze je znovu naplnit. Plněno čistým N2O (7,5g). Jedna bombička stačí k napěnění až 0,5 litru šlehačky a podobných produktů. 

Více informací


Cena s DPH

278 Kč

248 Kč
Ceníková cena bez DPH 230 Kč
Cena bez DPH205 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -30 Kč


- +
0.0

Jedná se o univerzální systém jednorázových šlehačkových bombiček. Bombičky nejsou určeny pro opakovatelné plnění, jsou bezzávitové a vyrobeny ze 100% recyklovatelné oceli. Každá bombička je po naplnění elektronicky zvážena a označena šarží a datumem plnění.
Promění 0,5 l smetany až v 1,5 l nadýchané šlehačky. Získáte tak daleko větší objem než ručním šleháním. Plněno čistým oxidem dusným (N2O) určeným k potravinářským účelům. Vyrobeno v České republice předním světovým výrobcem šlehačkový lahví a bombiček, rakouskou firmou Kayser.

Používejte pouze se šlehačkovými láhvemi pro tento jednorázový systém (Kayser, iSi) . Bombičky nejsou kompatibilní se šlehači pro výměnné bombičky Sifos a Kisag.

Na každém obalu najdete údaj o doporučeném datu spotřeby. Bombičky lze bez obav použít i po tomto datu, avšak výrobcem již není garantován obsah 7,5 g plynu. Skladujte v chladu a suchu.

Proč používat bombičky Kayser ?

  • Čistota chuti - čistý a přírodní produkt
  • 100% garance váhy - každá bombička je eletronicky vážena
  • Absence úniku - pouze bombičky procházejí kontrolou těsnosti
  • Ochrana přírody ( bombičky jsou vyrobeny z recyklovatelné oceli)
  • Finanční úspora - ušetřite až 30% nákladů ve srovnání s ostatními bombičkami

 

Parametry
barva: modrá
plyn: N2O (E942)
obsah: 7,5 g
rozměry: 66x18 mm
balení: 25 ks
Hmotnost
bombička: 28 g
balení: 740 g


Recyklace

Použité bombičky odevzdejte do sběrného dvora nebo je můžete vyhodit do směsného odpadu. Ve třídírně jsou všechny kovové odpady jako první vyjmuty silnými elektromagnety a následně pak recyklovány.

Varování

Bombičky v žádném případě nevystavujte přímému zdroji tepla, chraňte před slunečním zářením a nevhazujte do ohně. Při teplotě nad 50°C může dojít k výbuchu! Nevyhazujte nepoužité bombičky ani je násilně neotvírejte, mohly by způsobit zranění! Nepoužívejte na palubě letadla a pečlivě uschovejte před dětmi! Užívejte výhradně dle návodu pro použití šlehače. Nesprávné použití ohrožuje zdraví !

Parametry

Váha (kg)0,74
Barvamodrá
Tepelná odolnost (°C)do 50

KAYSER

KAYSER
V roce 1952 založil Herbert Kayser ve Vídni firmu „Herbert Kayser & Co, novodobé hospodářské aparáty“. Tento dnes již zastaralý název, ale už v té době v sobě nesl jádro filozofie podnikání: Inovace a kvalita v okrajových segmentech. Již koncem 50. let byla započata výroba bombiček se stlačeným plynem (bombičky na výrobu sody a bombičky na šlehačku), výrobníků sody a výrobníků šlehačky. Dnes Kayser vyváží přes 95 procent výrobků do více než 70 zemí světa a i nadále sází na svou ověřenou strategii inovace a kvalitu v okrajových segmentech. Nabídku produktů firmy Kayser najdete na e-shopu www.GastroNakup.cz .

Příslušenství

Váha (kg)0,74
Barvamodrá
Tepelná odolnost (°C)do 50

Napsat recenzi

Šlehačkové bombičky Kayser jednorázové, balení 25 ks

Šlehačkové bombičky Kayser jednorázové, balení 25 ks

Jednorázové bombičky na šlehačku, nelze je znovu naplnit. Plněno čistým N2O (7,5g). Jedna bombička stačí k napěnění až 0,5 litru šlehačky a podobných produktů. 

Zpráva

Odeslat zprávu