SousVide ponorný vařič iVide® 2.0 s wifi pro vakuové vaření do 30 ltr.

SVT-01046.

Není skladem

Nová generace chytrých vařičů Sous Vide, náš iVide 2.0. Tento nový model je elegantnější, menší, tišší a mnohem výkonnější. Velký dotykový ovládací panel reaguje mimořádně rychle a při použití s naší aplikací iVide APP je vybaven funkcí WiFi pro inteligentní vaření. Zvýšený výkon na 1200 W znamená, že ohřeje vaši vodní lázeň v rekordním čase a udrží nastavenou teplotu v rozmezí 0,1 °C.

Více informací


Cena s DPH 5 082 Kč
Ceníková cena bez DPH
Cena bez DPH4 200 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Představujeme další generaci vařičů Sous Vide, iVide 2.0. Menší, uhlazenější a výkonnější verze našeho předchozího vařiče iVide, nový design je celočerný a svorka používaná k připevnění k vaší varné nádobě je menší a integrovaná do jednotky. Velký dotykový ovládací panel je extrémně citlivý a zařízení je také vybaveno WiFi pro kompatibilitu s naší iVide APP. 1200W vařič iVide 2.0 ohřeje až 30 litrů vody z 0°C na 90°C s přesností na 0,1°C.

Vařič iVide 2.0 se upíná ke straně nádoby pomocí šroubovací svorky. 
Šroub se volně a rychle otáčí, což vám umožňuje jej bezpečně namontovat na všechny druhy varných nádob.
Vařič iVide 2.0 lze použít jako připojené nebo manuální zařízení a má vynikající ruční ovládání – dotyková tlačítka a digitální displej – které jsou citlivé a intuitivní. Zapněte jej, vyberte °F nebo °C, nastavte požadovanou teplotu v krocích po 0,1 °C, nastavte volitelný časovač, stiskněte start a začne cirkulovat a ohřívat vodu. Větší výkon se nerovná většímu hluku a my jsme navrhli sporák iVide 2.0 tak, aby byl výjimečně tichý a produkoval pouze 42 dB hluku.


Vařič iVide 2.0 se zahřeje na dokonalou teplotu – nic více, nic méně – což znamená, že se vaše jídlo nikdy nepřevaří! Pracovní teploty zařízení jsou od 0°C do 90°C s přesností na 0,1°C. Aktuální teplota je jasně zobrazena s přesností 0,1°C. Cirkuluje vodu rychlostí 12 litrů za minutu, takže zaručuje odstranění všech horkých nebo studených míst a přitom zůstává téměř tichý. K dispozici je také zvukové a vizuální upozornění na konci nastavené doby vaření, po kterém oběhové čerpadlo pokračuje v provozu při nastavené teplotě.

Vařič iVide 2.0 je také odolný vůči vodě IPX7, což znamená, že jej lze ponořit až do 1 metru vody po dobu až 30 minut, aniž by došlo k poškození zařízení. Jelikož je vařič iVide 2.0 plně voděodolný, lze jej otřít vlhkým hadříkem. Provoz zařízení s roztokem octa také umožní snadné čištění.

Nový vařič iVide 2.0 je navržen s ohledem na vyšší výkon: 1200 wattů topného výkonu s průtokem 12 litrů/min. Uvnitř krytu je řada topného, ​​monitorovacího a cirkulačního hardwaru. Tyto komponenty se spojují, aby vodu nejen rychle a efektivně ohřívaly, ale udržovaly ji na velmi přesné nastavené hodnotě teploty. Integrovaná teplotní sonda je s přesností +/- 0,1˚C až na 30 litrů vody.
Když se tento nový menší vařič iVide 2.0 nepoužívá, lze jej snadno uložit a zabere jen velmi málo místa.
Vaření Sous Vide nebylo nikdy jednodušší, jídlo vložíte do vakuového sáčku a ponoříte do vodní lázně. Voda jemně cirkuluje kolem jídla, ohřívá ho na přesnou teplotu a poskytuje trvale úžasné výsledky.

Je to tak jednoduché na 1,2,3.
1.  Připevněte „The iVide 2.0 vařič“ k varné nádobě pomocí nastavitelné svorky a pomocí ručního ovládání nebo aplikace iVide APP nastavte čas a teplotu.

2.  Připravte si jídlo a vložte jej do vakuového sáčku a odstraňte vzduch pomocí vakuového sáčku.

3.  Na konci doby vaření vyjměte jídlo z vakuového sáčku a rychle je opečte na rozpálené pánvi nebo hořákem a podávejte, jak si přejete.

     Opravdu je to tak snadné.

**Upozorňujeme, že tento stroj není určen pro náročné/komerční použití. Naše běžná záruční doba nebude platit, pokud je tento produkt používán v komerčním prostředí.

  • Vysoce přesný tepelný cirkulátor s regulací teploty pro techniku vaření sous-vide
  • Chytrý antireflexní dotykový displej 
  • Snadné přichycení na prakticky jakoukoli nádobu pomocí patentované upínací pružinové svorky
  • Nejlepší výkony až do objemu 30 litrů
  • Pracovní teplota 5°C až 90°C, přesnost 0,1 °C.
  • Ochrana nízké hladiny vody vypíná Sous Vide v případě náhodného použití bez vody
  • 1200 wattové topné těleso
  • Maximální průtok 12 litrů za minutu
  • Snadné ovládání voděodolných ovládacích prvků pro výběr požadované teploty a času
  • Tichý chod oběhového čerpadla pro rovnoměrný ohřev vody   
  • Senzor teploty, který zabraňuje přetížení a přehřátí
  • Ochrana proti vniknutí vody IPX7
  • Ovládání nastavení přístroje pomocí wifi aplikace v mobilním telefonu (iOS 9.3 a vyšší, Android 5.0 a vyšší)

    ======================================

    Co je metoda sous-vide ?
    Asi se ptáte, co přesně je metoda sous-vide. Jedná se o kuchařskou metodu přípravy potravin ve vzduchotěsném obalu ve vodní lázni s pevně nastavenou teplotou.
    Jedná se o pomalé vaření za nižších teplot (55-60°C), než jste standardně zvyklí u klasického vaření a lze takto upravovat maso, ryby, zeleninu, ale i ovoce nebo vajíčka.
    Potraviny upravované tímto způsobem si uchovávají původní přirozenou chuť, vůni, vitamíny i texturu.

    Základem je tedy zavakuovat a dát pomalu vařit.
    Zatímco s vakuováním vám pomůže klasická vakuovačka, s pomalým vařením vám pomůže náš sous-vide ponorný vařič.
    A věřte, že výsledkem budete nadšeni. Tak křehké, jemné a chuťově fantastické maso jste ještě nikdy neochutnali !
    Pomalé vaření přináší dokonalou chuť.

    Ponorný vařič sous-vide iVide je přenosný a lze jej použít v jakékoli nádobě o maximálním objemu 20 litrů – hrnci, polykarbonátové nebo keramické nádobě.
    Minimální hloubka nádoby by měla být 18 cm, aby byla zajištěna dostatečná cirkulace vody (8 l/min). Do nádoby dejte dostatečné množství vody,
    vložte vakuovaný balíček s požadovaným pokrmem a ponořte vařič s nastavenou teplotou a časem. Potraviny před vakuováním ochuťte.
    S kořením, solí a jinými dochucovadly šetřete, protože výhodou metody sous-vide je zvýraznění přirozené chutě, není tedy třeba zbytečně plýtvat kořením a bylinkami.

    Teplotu lze nastavit na vařiči v rozmezí 0 až 90°C, časovač umožňuje nastavení až 99 hodin 59 minut při maximálním výkonu 800 W a nebojte se spotřeby !
    Po zahřátí vody na požadovanou teplotou dochází pouze k udržování teploty a spotřebované množství elektřiny není tak velké.
    Teplotu i čas lze jednoduše nastavit na přístroji, samozřejmostí je zvukové znamení dokončení pokrmu nebo alarm nízkého stavu vody v nádobě.





Parametry

Rozměry mm (ŠxHxV)66 x 121 x 344
Příkon elektrický (kW)1,20
Napětí (V)230
Teplotní rozsah (°C)5°C až 90°C
OvládáníDigitální
Přesnost teploty (°C)+/- 0,1 °C
PoužitíDomácí

Příslušenství

Rozměry mm (ŠxHxV)66 x 121 x 344
Příkon elektrický (kW)1,20
Napětí (V)230
Teplotní rozsah (°C)5°C až 90°C
OvládáníDigitální
Přesnost teploty (°C)+/- 0,1 °C
PoužitíDomácí

Napsat recenzi

SousVide ponorný vařič iVide® 2.0 s wifi pro vakuové vaření do 30 ltr.

SousVide ponorný vařič iVide® 2.0 s wifi pro vakuové vaření do 30 ltr.

Nová generace chytrých vařičů Sous Vide, náš iVide 2.0. Tento nový model je elegantnější, menší, tišší a mnohem výkonnější. Velký dotykový ovládací panel reaguje mimořádně rychle a při použití s naší aplikací iVide APP je vybaven funkcí WiFi pro inteligentní vaření. Zvýšený výkon na 1200 W znamená, že ohřeje vaši vodní lázeň v rekordním čase a udrží nastavenou teplotu v rozmezí 0,1 °C.

Zpráva

Odeslat zprávu