Vitrína stolní chladící Kentucky COLD 2GN1/1 economy

UNC-1146220

Unis Cool

Určena pro prezentaci chlazených potravinářských produktů ve fast food restauracích, hotelích a jiných stravovacích zařízeních.

Více informací


Cena s DPH 43 729 Kč
Cena bez DPH 36 140 Kč


0.0
  • Kentucky Cold Economy jsou nabízeny ve dvou modulových variantách 2GN a 3GN
  • Konstrukce vitríny z potravinářské nerezové oceli
  • Zabudovaný agregát, jednoduchá kalená skla
  • Chlazení nuceným oběhem vzduchu s automatickým odtáváním výparníku
  • Odpařování kondenzátu ze záchytné sběrné vaničky
  • Výstavní deska z rovného nerezového plechu
  • Regulace teploty pomocí řídící elektronické jednotky EVCO
  • Pro zvýraznění nabízeného zboží je vitrína vybavena v horní části zářivkovým osvětlením

Parametry

KódUNC-1146220
Rozměry mm (ŠxHxV)750 x 755 x 585
Příkon el. (kW) / Napětí (V)0.36 / 230
Vlhkost vzduchu %60% RH
Provozní teplota (°C)+4/+8°

Unis Cool

Unis Cool

Společnost UNIS COOL, s.r.o. působí na trhu chladicího a gastronomického zařízení od roku 1990. Patří k světovým výrobcům s nejširší nabídkou cca 50 typů chladicích, teplých a neutrálních, obslužných i samoobslužných vitrín v různých velikostech a modifikacích. Tyto vitríny jsou určeny pro cukrárny, pekárny, restaurace, fast foody,závodní jídelny, nemocnice a mnoho dalších míst. Všechny výrobky značky UNIS procházejí přísnou výstupní kontrolou a zkoušejí se na nejmodernějším testovacím zařízení GALILEO. Při výrobě se také bere ohled na naše životní prostředí, zařízení je proto vypěňováno pouze polyurethanem bez „CFC“ s hustotou 33 kg/m3. Produkce UNIS je z 80 % určena pro export do celého světa (naše výrobky se nachází v Evropě, Asii, Austrálii, Americe i Africe), 20 % zůstává pro tuzemský trh. 

KódUNC-1146220
Rozměry mm (ŠxHxV)750 x 755 x 585
Příkon el. (kW) / Napětí (V)0.36 / 230
Vlhkost vzduchu %60% RH
Provozní teplota (°C)+4/+8°

Napsat recenzi

Vitrína stolní chladící Kentucky COLD 2GN1/1 economy

Vitrína stolní chladící Kentucky COLD 2GN1/1 economy

Určena pro prezentaci chlazených potravinářských produktů ve fast food restauracích, hotelích a jiných stravovacích zařízeních.

Zpráva

Odeslat zprávu