Pánve
Zpět na Nádobí a kuchyňský inventářAč si pod pánví s největší pravděpodobností všichni vybavíme klasickou pánev s dlouhou rukojetí, tak přesto jsou pánve velmi rozsáhlou kategorií čítající nejen pánve různých tvarů a tím pádem vhodných pro přípravu různých pokrmů, ale také jsou pánve členěny na materiál, ze kterého jsou vyrobeny a nedílnou součástí dělení pánví je i jejich průměr...
ZobrazitAč si pod pánví s největší pravděpodobností všichni vybavíme klasickou pánev s dlouhou rukojetí, tak přesto jsou pánve velmi rozsáhlou kategorií čítající nejen pánve různých tvarů a tím pádem vhodných pro přípravu různých pokrmů, ale také jsou pánve členěny na materiál, ze kterého jsou vyrobeny a nedílnou součástí dělení pánví je i jejich průměr. Máme- li se věnovat funkčnosti pánví, je třeba zmínit že vyjma standardních kulatých pánví různých rozměrů jsou v nabídkách i speciální pánve a to pro přípravu steaků s vroubkovaným povrchem, palačinek, ale i speciální oválné pánve pro přípravu ryb, speciální pánve pro přípravu sázených vajec. Co se materiálu týče, v dnešní době je již velké množství vhodných materiálů pro výrobu pánví. Jedním z nejpoužívanějších materiálů je teflon, který nám zajistí bezproblémovou přípravu pokrmu a zajistí i nepřilnavost materiálu spojený s nepřipečením pokrmů. U těchto povrchů můžeme dále členit na teflon hladký či vroubkovaný pro přípravu steaků. Další možností je výroba pánví nerezových, které jsou vhodné pro všechny druhy vařičů, včetně indukčních a tím se pro nás stávají naprosto univerzálními pomocníky při přípravě pokrmů.
Pánve Počet produktů: 52
Podkategorie