Pánve ocelové

Zpět na Pánve

Druhy ohřevu: plyn, elektrika, trouba, keramická deska, indukce

Ocelové pánve jsou ideální pro rychlý přenos tepla. Jsou proto úsporné, protože na dosažení požadované teploty spotřebují méně energie. 
Před prvním použitím ocelové pánve nalijte na pánev 200ml vody se slupkami od brambor a povařte je cca 15minut. Poté pánev opláchněte ve vodě.
Nalij...

Zobrazit

Druhy ohřevu: plyn, elektrika, trouba, keramická deska, indukce

Ocelové pánve jsou ideální pro rychlý přenos tepla. Jsou proto úsporné, protože na dosažení požadované teploty spotřebují méně energie. 
Před prvním použitím ocelové pánve nalijte na pánev 200ml vody se slupkami od brambor a povařte je cca 15minut. Poté pánev opláchněte ve vodě.
Nalijte na pánev tenkou vrstvu oleje a vypalujte pár minut. Poté vytřete papírovým ubrouskem.
Po každém použití umyjte v teplé vodě s použitím čistících prostředků, ihned vytřete do sucha a vnitřní stranu pánve natřete rostlinným tukem.
Neumývejte v myčkách nádobí !
Povrchová koroze je přirozenou reakcí ocele na vlhkost a nelze na ni uplatňovat záruku.
Ocelová pánev má zcela jiné užitné vlastnosti, než pánev teflonová, po umytí vždy ošetřete tukem.

Pánve ocelové V této kategorii není žádné zboží.