Škrabky na brambory a zeleninu

Zpět na Zpracování potravin

Elektrické gastro škrabky brambor dělíme dle velikosti : hmotnost vsázky na jeden cyklus 6 až 40 kg . Provedením škrabek brambor je obal - lakovaný plech nebo nerez plech. Uvnitř vrstva korundu , která pokrývá dno a boky škrabky. Otáčející se dno škrabky . Doba cyklu škrábání je cca 3-4 minuty. Nečistoty (slupky) jsou vyplavovány proudem vody mi...

Zobrazit

Elektrické gastro škrabky brambor dělíme dle velikosti : hmotnost vsázky na jeden cyklus 6 až 40 kg . Provedením škrabek brambor je obal - lakovaný plech nebo nerez plech. Uvnitř vrstva korundu , která pokrývá dno a boky škrabky. Otáčející se dno škrabky . Doba cyklu škrábání je cca 3-4 minuty. Nečistoty (slupky) jsou vyplavovány proudem vody mimo čistou zeleninu.
    Nabízíme velkokuchyňské škrabky s kapacitou náplně 6 až 40 kg. Výkon motoru stroje se podle typu pohybuje od 350 do 1100 W. Provedení je buď celonerezové (označení N), nebo lakované (označení L). Elektrické kuchyňské škrabky brambor pro gastro provozy mají vrstvu korundu (materiálu zajišťujícího oškrábání zeleniny) pokrytý  buben i dno škrabky, které je speciálně tvarované a také „dvířka“ stroje. 
Doba škrábání (loupání) jedné dávky brambor se pohybuje podle množství a také kvality brambor od 1,5 do 3 minut. Na našich škrabkách můžete škrábat kromě brambor také kořenovou zeleninu a cibuli.   Pro separaci slupek a škrobu dodáváme celonerezový lapač se systémem přepadu vytékající vody a zádržným nerezovým košem. Do odpadu tak můžete vypouštět pouze vodu a slupky a škrob dále zpracovat, zkrmovat, kompostovat nebo zlikvidovat s ostatním kuchyňským odpadem. Při použití lapače nedochází k zanášení odpadu. 

Škrabky na brambory a zeleninu Počet produktů: 11

Celkem 11 produktů