Balení potravin a nápojů

Zpět na Zpracování potravin

V této kategorii naleznete různé druhy strojů a příslušenství pro balení potravin a nápojů. Všechny druhy baliček jsou rozděleny do jednotlivých kategorií podle způsobu balení. Jsou určeny pro restaurace, hotelové provozy, supermarkety, samoobsluhy, prodejny potravin, řeznictví, podnikové a školní kuchyně, jídelny a v neposlední řadě baličky pro...

Zobrazit

V této kategorii naleznete různé druhy strojů a příslušenství pro balení potravin a nápojů. Všechny druhy baliček jsou rozděleny do jednotlivých kategorií podle způsobu balení. Jsou určeny pro restaurace, hotelové provozy, supermarkety, samoobsluhy, prodejny potravin, řeznictví, podnikové a školní kuchyně, jídelny a v neposlední řadě baličky pro domácnost. V kategorii Vakuové baličky najdete širokou nabídku komorových baliček, ale i baliček s externím vakuováním. Kategorie Zatavovací baličky nabízí různé modely baliček pro balení hotových jídel i čerstvých potravin do vaniček zatavených krycí fólií. Dále zde najdete kategorii Bubble Tea, kde je prezentován model zatavovací baličky do kelímků pro nápoje na Bubble Tea. Další kategorie Držáky fólií, Sáčky na vakuování a Příslušenství baliček Vám ušetří čas při hledání spotřebního materiálu a příslušenství pro baličky.   
Vakuové balení lze využít pro přípravu surovin jednotlivých porcí před zahájením vaření, přípravu rautů atd.
 Naše profesionální nabídka vakuových baliček Vám zajisté zaručí spokojenost a ušetří Vám finance za nespotřebované potraviny, které bez takového obalu ztrácí cenné vlastnosti.

Balení potravin a nápojů Počet produktů: 13

Podkategorie

Celkem 13 produktů