Pasírovací síta

Zpět na Zpracování potravin

V roce 1947 způsobil Louis Tellier revoluci ve světě vaření tím, že vytvořil první profesionální pasírovací síto na potraviny. Pasírovací síto L.Tellier měl u restauratérů nejen ve Francii nečekaný úspěch. V modelu menších rozměrů přineslo pasírovací síto LT snadnou a rychlou přeměnu surovin na pyré, polévky, omáčky, a kaši na dosah každému kuch...

Zobrazit

V roce 1947 způsobil Louis Tellier revoluci ve světě vaření tím, že vytvořil první profesionální pasírovací síto na potraviny. Pasírovací síto L.Tellier měl u restauratérů nejen ve Francii nečekaný úspěch. V modelu menších rozměrů přineslo pasírovací síto LT snadnou a rychlou přeměnu surovin na pyré, polévky, omáčky, a kaši na dosah každému kuchaři. Stále stejně účinný a robustní, v roce svého 65. výročí, pasírka X5 přispěla k rekordu největšího bramborového pyré na světě. Rekord byl vytvořen 29. září 2012 podle slavného receptu Joëla Robuchona.

Pasírovací síta Počet produktů: 10

Podkategorie

Celkem 10 produktů