Vakuová komorová balička SousVideTools Senses 300

SVT-03019EU

Skladem

Vakuová komorová balička SousVideTools Senses 300 s délkou zatavovací lišty 30cm určená pro domácí použití nebo do malých komerčních provozů.

Více informací


Cena s DPH

22 361 Kč

18 888 Kč
Ceníková cena bez DPH 18 480 Kč
Cena bez DPH15 610 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -3 473 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Vakuová komorová balička SousVideTools® Senses 300 umožňuje vakuovat a zabalit cokoli - včetně kapalin. Její bezúdržbový design poskytuje funkce na profesionální úrovni za cenu domácího přístroje.

Přístroj je spolehlivý, bezúdržbový a snadno použitelný se schopností prodloužit trvanlivost potravin pětkrát déle než zastaralé tradiční způsoby skladování. 

Vakuová komorová balička SousVideTools® Senses 300 je navržena tak, aby byla uživatelsky přívětivá, s nekonečnými možnostmi pro komerční použití.  Funguje jednoduchým stisknutím tlačítka a dokonale vakuově uzavře vše od suchých potravin až po tekutiny, jako jsou polévky nebo dušená masa.

Výběr ze tří předprogramovaných cyklů poskytuje optimální úroveň vakua a doby uchování masa, ryb nebo dokonce infuzí; a automatický marinovací cyklus posouvá jeho pozoruhodné schopnosti ještě dále. Čas zatavování je nastavitelný tak, aby vyhovoval různým tloušťkám a pevnosti vakuového sáčku. Stroj má také volbu „Stop“, která okamžitě zahájí proces zatavování. Chcete-li vakuovat, vložte sáček do komory, zavřete víko a proces začíná! Vzduch je nasáván z celé komory, nejen ze samotného sáčku, což umožňuje, aby tlak vzduchu uvnitř a vně sáčku zůstal stejný a aby v něm zůstaly kapaliny. Sáček je poté zataven a vzduch je vrácen zpět do komory.

Úroveň vakua lze také ovládat časovým nastavením. Nastavte požadovaný čas vakuového balicího cyklu až na 70 sekund a stroj zastaví odsávání vzduchu, jakmile je dosaženo předem nastaveného času. Ideální pro vaše základní, ale i profesionální potřeby balení.

Komorový vakuový balicí stroj SousVideTools® Senses 300 umožňuje rychlé marinování, nakládání, nakládání ve slaném nálevu a dalších infuzích. Pokaždé, když chcete do jídla vnést chuť tekutiny nebo naopak, je tento proces při vyšších tlacích velmi zrychlený. Senses 300 umožňuje nastavit čas marinování v 9ti minutových cyklech (až 3 cykly / 27 minut), přičemž každý cyklus se skládá z procesu vakuování / udržování / uvolnění. Každý krok vakuování trvá přibližně 1 minutu a každý krok udržování trvá přibližně 8 minut. Na konci každého cyklu se vakuum uvolní. Pokud bylo aktivováno zatavování, bude sáček zataven v závěrečném cyklu před uvolněním vakua.

Jedná se o silný a výkonný stroj, který překonává standardní domácí přístroje. Balička je ideální pro každého, kdo hledá seriózní stroj. Masivním konstrukce z nerezové oceli pro vysokou zátěž je dostatečně odolná pro malé komerční nebo rozsáhlé domácí použití. Komorová balička SousVideTools je řešením všech vašich problémů s uchováváním potravin, ať už jste lovcem, rybářem nebo nadšencem sous vide vaření.

Přístroj je určen pro domácí použití nebo do malých komerčních provozů! 


SPECIFIKACE : 

  • Vnější rozměry : 367 x 446 x 257 mm
  • Rozměr komory : 310 x 330 x 100 mm
  • Délka zatavovací lišty : 305 mm
  • Napětí : 220-240V/50Hz
  • Příkon : 380 W
  • Hmotnost : 14,5kg
  • Typ těsnění a tloušťka : dvojité těsnění (2 x 2,5 mm)
  • Vakuové čerpadlo :  suché
  • Doba vakuového cyklu : maximálně 70 sekund
  • Maximální doporučený počet vakuovacích cyklů za sebou: 50 cyklů, poté nechte 1 hodinu přístroj vychladnout
  • Maximální šířka sáčku : 305mm
  • Jednoduchý a intuitivní dotykový ovládací panel

Příslušenství

Napsat recenzi

Vakuová komorová balička SousVideTools Senses 300

Vakuová komorová balička SousVideTools Senses 300

Vakuová komorová balička SousVideTools Senses 300 s délkou zatavovací lišty 30cm určená pro domácí použití nebo do malých komerčních provozů.

Zpráva

Odeslat zprávu