AKCE Zlevněno! Konvice rychlovarná 1,5L KitchenAid Artisan 5KEK1522 královská červená

Konvice rychlovarná 1,5L KitchenAid Artisan 5KEK1522EER královská červená

KIA-KEK1522EER.

KitchenAid

Skladem > 5ks

Vzhledem k tomu, že různé druhy čajů se pěstují v odlišných podmínkách a vyžadují rozdílné procesy zpracování, je nutné pro rozvinutí jejich jedinečné chuti a aroma zajistit kvalitní vodu a optimální teplotu vody. Varná konvice 5KEK1522EER.

Více informací


Cena s DPH

6 290 Kč

6 005 Kč
Ceníková cena bez DPH 5 198 Kč
Cena bez DPH4 962 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -285 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Vzhledem k tomu, že různé druhy čajů se pěstují v odlišných podmínkách a vyžadují rozdílné procesy zpracování, je nutné pro rozvinutí jejich jedinečné chuti a aroma zajistit kvalitní vodu a optimální teplotu vody. 
Všeobecně platí, že příliš horká voda způsobí vyluhování tříslovin a dalších substancí a výsledný nápoj má hořkou chuť až pachuť. Čaj zalitý příliš chladnou vodou bude mít mdlou až vodovou chuť, protože se aromatické a chuťové složky uvolnily z čajových lístků jen málo.
Dále platí, že příliš dlouhé louhování čajových lístků se může projevit v hořké a nepříjemné chuti, zatímco příliš krátká doba louhování způsobí slabou a neurčitou chuť výsledného nápoje.

Na tento model se vztahuje 3 roky záruky (12 měsíců pro IČ)

Hladký a zaoblený design s objemem 1,5 L
Uvaří velké množství vody a je stylovým doplňkem v každé kuchyni

Dvojitá stěna
Lepší izolace udržuje vodu déle teplou, snižuje hlučnost a je chladnější na dotek

Nastavitelná teplota od 50°C do 100°C
Zvolte si správnou teplotu pro to, co zrovna připravujete: horká pro nápoje,vařící pro vývary

LED panel
Informuje Vás o stavu ohřívané vody

Teploměr
Můžete zkontrolovat teplotu vody i když je konvice mimo základnu

Konstrukce z litého kovu s měkkým úchopem
Robustní, stabilní a pohodlné do ruky

Vodoznak
Umístěn pod rukojetí

  • Příkon 2400 W
  • Napětí 220-240V / 50-60Hz
  • Objem konvice 1,5l
  • Povrch konvice Kovový
  • Dvojitá stěna konvice ANO
  • Vnitřní povrch konvice Plast
  • Nastavitelnost teploty 50-60-70-80-90-95-100 °C
  • Rychlý ohřev vody ANO
  • Indikace zapnutí konvice ANO
  • Vyjimatelný filtr ANO
  • Měkká rukojeť ANO
  • Základna s protiskluzovou ochranou ANO
  • Rozměry výrobku 218 x 263 x 210 mm
  • Rozměry balení 264 x 270 x 239 mm
  • Hmotnost výrobku 2,1 kg
  • Hmotnost balení 2,5 kg

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

Napsat recenzi

Konvice rychlovarná 1,5L KitchenAid Artisan 5KEK1522EER královská červená

Konvice rychlovarná 1,5L KitchenAid Artisan 5KEK1522EER královská červená

Vzhledem k tomu, že různé druhy čajů se pěstují v odlišných podmínkách a vyžadují rozdílné procesy zpracování, je nutné pro rozvinutí jejich jedinečné chuti a aroma zajistit kvalitní vodu a optimální teplotu vody. Varná konvice 5KEK1522EER.

Zpráva

Odeslat zprávu