Mixér KitchenAid K400 Artisan 5KSB4026EKG -KYOTO GLOW

KIA-KSB4026EKG.

KitchenAid

Skladem

Stolní domácí mixér Artisan 5KSB4026 KitchenAid se skleněnou nádobou o objemu 1,4 ltr.

Více informací


Cena s DPH

8 990 Kč

8 560 Kč
Ceníková cena bez DPH 7 430 Kč
Cena bez DPH7 075 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -430 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0
  • Rádi přeměňujete jednoduché ingredience na něco, co skvěle chutná? Přijměte nové výzvy v kuchyni, kde poznáte rozdíl mezi hladkým a hedvábným, krémovým a sametovým, pěnivým a napěněným. Tento zážitek vám umožní profesionálně vyrobený mixer K400 s motorem o maximálním výkonu 1,5 HP* a stabilní litinovou základnou. Je navržen tak, aby vytvořil perfektní chuť, bez ohledu na to, kam až vás kulinářská inspirace zavede.

  • Díky kombinaci jedinečného asymetrického nože, výkonného motoru a žebrované skleněné nádoby můžete tvrdé přísady rozmixovat ještě více najemno a dosáhnout tak dokonalé textury i chuti, zpracovat všechny ingredience od jemných až po ty vláknité. Bez námahy zpracuje ořechy do lahodných krémových oříškových másel, vytvoří nadýchanou paštiku, hladkou omáčku, krémovou polévku, lahodné smoothie, zeleninové pyré, dezerty, palačinky, koktejly, osvěžující sorbety či ledové tříště.

  • Nové provedení mixéru s 1,4l skleněnou nádobou je dostupné v celé řadě stylových barev. Mixer tak sladíte s osobností kuchaře a atmosférou kuchyně. Vytvořte prostor pro tento chytrý a silný doplněk k oblíbené řadě spotřebičů KitchenAid.

Standardní příslušenství

  • Žebrovaná skleněná nádoba s vyznačenou měrnou škálou o objemu 1,4l  5KSB2048JGA

Hranatý tvar nádoby a vylepšené vnitřní žebrování zvyšují výkon a tvoření víru. Zvednuté vnitřní rohy nádoby tlačí přísady do víru mixování a zkosené horní vnitřní rohy usnadňují vylévání obsahu. Navrženo a zkonstruováno pro další optimalizaci výkonu mixéru. Lze mýt v myčce na nádobí.

  • Víko s otvory, pevným těsněním a odnímatelnou odměrkou na přísady (až 60 ml)

Bezpečně dosedne na nádobu a minimalizuje riziko rozlití. Víko je vyrobeno ze silikonu a snadno se snímá a čistí. Odměrka bez BPA k odměřování a přidávání přísad během mixování. Lze mýt v myčce na nádobí.

  • Asymetrický nůž z nerezové oceli

Naostření a přesný úhel nože optimalizuje výkon a mixování. 3 mm silný nůž z tvrzené nerezové oceli mixuje pod 4 různými úhly. Lze mýt v myčce na nádobí.

  • 3 přednastavené programy:

Drcený led: mixér používá optimální rychlost. Po dobu 30 sekund vyvolává prudké pulzování při rychlosti 600–1 000 ot/min, takže se led usadí v různých pozicích a poté se při vysoké rychlosti opět rozdrtí.

Ledové nápoje: postupně zvyšuje výkon k rozmixování tvrdých potravin.
Mixování probíhá po dobu 10 sekund při rychlosti 6 000 ot/min, po dobu 5 sekund při rychlosti 4 000ot/min, po dobu 10 sekund při rychlosti 12 000 ot/min a po dobu 5 sekund při rychlosti 16 000 ot/min, takže mixér drtí led na malé a rovnoměrně kousky.

Nastavení smoothie: pomocí optimální doby a rychlosti mixování vytvoří vynikající smoothie. Mixér po dobu 45 sekund automaticky mixuje při rychlosti 14 000 ot/min, takže si hravě poradí s tvrdými přísadami a dosáhne konzistentních výsledků.

Vlastnosti a výhody

  • Záruka

Na tento model se vztahuje 5 let záruky.

  • Adaptivní motor s řízením rychlosti motoru Intelli-Speed

Na základě obsahu upraví optimální rychlost a zpracuje jakékoliv přísady.

  • Jedinečný naostřený asymetrický nůž z nerezové oceli pod správným úhlem

Mixuje pod 4 různými úhly, díky čemuž vtáhne obsah do středu nádoby a zpracuje i ty nejtužší přísady.

  • 1,4l skleněná žebrovaná nádoba

Vhání obsah zpět na nože, takže se při mixování vytvoří silný vír, díky kterému se zpracují i tuhé přísady.

  • Jednoduché intuitivní ovládání

Knoflík pro volbu 5 rychlostí včetně pulzování. 3 přednastavené programy (drcený led, ledové nápoje, smoothie) a cykly samočištění.  Pomocí řady různých rychlostí lze vytvořit ty nejlepší chuťové kombinace a dosáhnout požadované textury a chuti.

  • Stabilní litinová základna a litinový knoflík

Robustnost, stabilita, odolnost a snadné čištění.

  • Objevte nové možnosti pomocí doplňkového příslušenství mixéru (prodává se samostatně):

500ml osobní nádoba
200ml nádoba na malé množství
1l lis na citrusy k vytvoření nových chutí

Parametry 

  • Příkon : 1200 W (nevyjadřuje výkon motoru)
  • Výkon : Motor s maximálním výkonem 1,5 HP*
  • Napětí : 220-240V / 50-60Hz
  • Počet otáček : 600–16 000/min.
  • Rychlosti : 5 volitelné, 3 přednastavené + pulz
  • Materiál motorové jednotky : KOVOVÝ ODLITEK
  • Délka kabelu : 91 cm
  • Rozměry výrobku : 40,1 × 19,28 × 22,91 cm
  • Rozměry balení : 27,94 × 43,18 × 31,12 cm
  • Hmotnost výrobku : 6,62 kg
  • Hmotnost balení : 7,48 kg
  • Objem skleněné nádoby : 1,4 L

Parametry

BarvaKyoto glow

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

BarvaKyoto glow

Napsat recenzi

Mixér KitchenAid K400 Artisan 5KSB4026EKG -KYOTO GLOW

Mixér KitchenAid K400 Artisan 5KSB4026EKG -KYOTO GLOW

Stolní domácí mixér Artisan 5KSB4026 KitchenAid se skleněnou nádobou o objemu 1,4 ltr.

Zpráva

Odeslat zprávu