Balíček s příslušenstvím 5KSM2FPPC KitchenAid

KIA-KSM2FPPC.

KitchenAid

Skladem

Sada příslušenství : mlýnek na maso 5KSMFGA + krouhač/kráječ 5KSMVSA + lis na ovoce a zeleninu 5KSMFVSP.
Určeno pro robot MINI 5KSM3311, Artisan 5KSM45, 5KSM90, 5KSM125, 5KSM150, 5KSM156, 5KSM175, 5KSM180, 5KSM185, Heavy Duty/Profi 5KPM5, Artisan 5KSM7580, Heavy Duty 5KSM7591, Profi 5KSM7990.



Více informací


Cena s DPH

6 989 Kč

6 377 Kč
Ceníková cena bez DPH 5 776 Kč
Cena bez DPH5 270 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -612 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0

S touto sadou snadno a rychle vytvoříte řadu čerstvých a vynalézavých pokrmů z masa, zeleniny či zpracujete ovoce na zdravé přesnídávky pro Vaše děti. Sada je navržena výlučně pro práci s modely kuchyňských robotů KitchenAid. Jednoduše připojíte do víceúčelové upínací hlavice poháněnou kuchyňským robotem. 

MLÝNEK NA POTRAVINY A NÁSTAVEC NA ZPRACOVÁNÍ OVOCE A ZELENINY (5KSMFVSFGA):

Vytvořte si z ingrediencí čerstvé pokrmy, které si připravíte sami a navíc máte jistotu, že vše je čerstvé a ideálně namleté dle vašich představ. Mlýnek na maso 5KSMFGA s nástavci snadno a rychle zpracuje suroviny, pomůže s přípravou burgerů, paštik, salsy, pomele tvrdé sýry, pečivo a dětem připraví zdravou přesnídávku. Nelze mýt v myčce na nádobí, možné mýt v ruce.


Nůž z nerezové oceli

Zpracuje měkké i tvrdé suroviny.

Jemný (4,5mm) nástavec
Rozemele vařené maso na pomazánky, paštiky, tvrdé sýry (např. parmezán) nebo strouhanku.

Hrubý (6mm) nástavec
Pomele syrové maso na burgery, zeleninu, připraví salsu a omáčky.

Pěchovač
Pomůžete snadno zatlačit jakýkoli druh surovin do plnicí trubice směrem k noži a nástavcům na mletí. Lze mýt v myčce.

Odnámatelný tácek
Pro snadné čištění. Lze mýt v myčce.

 

LIS NA OVOCE A ZELENINU (5KSMFVSP):
Ideální na drcení ovoce a vařené zeleniny, vhodný při přípravě džemů, dětských přesnídávek, omáček, rosolů. Potraviny nejen drtí, ale navíc odstraňuje drobná semínka například z malin, angreštu či rybízu. Speciálně navržený k přídavnému mlýnku na potraviny (5KSMFVSFGA). Není kompatibilní s již nevyráběným mlýnkem na potraviny 5FGA.

 

Tácek pasírovače a průhledný kryt proti rozstřiku
Ke  zpracování/přípravě pyré z měkkého ovoce a vařené zeleniny do marmelád, pyré, omáček a dětského jídla. Rozmixuje potraviny na pyré a oddělí semínka, stonky nebo slupky. Lze mýt v myčce.

Velká mlecí šneková hřídel
Šneková hřídel se vkládá do těla přídavného mlýnku na potraviny. Lze mýt v myčce na nádobí.

Kuželové sítko
Kuželové sítko se připevňuje přes velkou šnekovou hřídel a slouží k oddělení semínek, stonků nebo slupek od zpracovávaných surovin. Vetší pecky je nutno odstranit před vložením do lisu. Lze mýt v myčce na nádobí.

 

KRÁJECÍ/STROUHACÍ NÁSTAVEC PRO PŘÍPRAVU ČERSTVÝCH POKRMŮ (5KSMVSA):
Umožňuje snadné a rychlé krájení a krouhání. Zvládne vše od krájení okurek po krouhání sýrů nebo zeleniny. Šetří čas provádění základních úkonů, snadno se čistí.

 

Přítlačný nástavec 2 v 1
Dokonale krájí ovoce a zeleninu jak velkého, tak malého průměru, od okurek po celer. Otvor velkého přítlačného nástavce má průměr cca 6 cm a otvor malého přítlačného nástavce má v průměru cca 3,5 cm.

Tělo kráječe/krouhače na přípravu čerstvých potravin
Vyrobeno z plastu s kovovou hnací hřídelí. Není vhodné do myčky na nádobí, lze mýt ručně.

Buben na krájení na plátky (3 mm)
Rychle krájí zeleninu, jako jsou okurky, mrkev, celer a cuketa. Vyrobeno z nerezové oceli.


Buben na střední krouhání (4 mm
)
Je skvělý ke krouhání sýra, tvrdší zeleniny, jako je mrkev, až po jemnější konzistenci. Vyrobeno z nerezové oceli. Lze mýt v myčce.


Buben na hrubé krouhání (6 mm)
Dokonalý ke krouhání surovin, jako je zelí na salát coleslaw nebo brambory na bramboráky. Vyrobeno z nerezové oceli. Lze mýt v myčce.


Úložný box
Kráječ/krouhač na přípravu čerstvých potravin je balen a uložen uvnitř své vlastní skladovací krabice, do které je snadný přístup a jednoduše se skladuje.

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

Napsat recenzi

Balíček s příslušenstvím 5KSM2FPPC KitchenAid

Balíček s příslušenstvím 5KSM2FPPC KitchenAid

Sada příslušenství : mlýnek na maso 5KSMFGA + krouhač/kráječ 5KSMVSA + lis na ovoce a zeleninu 5KSMFVSP.
Určeno pro robot MINI 5KSM3311, Artisan 5KSM45, 5KSM90, 5KSM125, 5KSM150, 5KSM156, 5KSM175, 5KSM180, 5KSM185, Heavy Duty/Profi 5KPM5, Artisan 5KSM7580, Heavy Duty 5KSM7591, Profi 5KSM7990.



Zpráva

Odeslat zprávu