Zmrzlinovač 5KSMICM KitchenAid

KIA-KSMICM.

KitchenAid

Skladem

Mísa pro výrobu zmrzliny 1,9l.

Určeno pro robot Artisan 5KSM45, 5KSM90, 5KSM95, 5KSM125, 5KSM150, 5KSM156, 5KSM175, 5KSM180, 5KSM185, 5KSM195, Heavy Duty/Profi 5KPM5, Artisan 5KSM7580, Heavy Duty 5KSM7591, Profi 5KSM7990.

Více informací


Cena s DPH

4 289 Kč

4 074 Kč
Ceníková cena bez DPH 3 545 Kč
Cena bez DPH3 367 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -215 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Výroba vlastní zmrzliny doma je i nadále zábavnou a poutavou činností pro celou rodinu. Výrobník zmrzliny KitchenAid je navržen tak, aby zajistil, že mísa zůstane déle chladnější pro konzistentní texturu napříč recepty a lépe nabíratelnou zmrzlinu z mísy. Prozkoumejte nekonečné možnosti, jak si vychutnat konzistentní, hustou a krémovou domácí zmrzlinu a učinit z jakéhokoli dezertu nezapomenutelný. Moderní designová nádoba na výrobu zmrzliny je určena pro kuchyňský robot KitchenAid (prodává se samostatně).

Obsahuje: mrazící mísu a speciální lopatku s adaptérem na kuchyňského robota.

Výhody a vlastnosti

Záruka
Na tento model se vztahuje záruka 2 roky.

Krátká doba míchání v nádobě na zmrzlinu o objemu 1,9 l
Zmrzlinu, gelato nebo sorbet připravíte za méně než 30 minut (nezahrnuje dobu přípravy). Nádoba se snadno čistí. Pro přípravu zmrzliny měkké konzistence. Pokud chcete pevnější konzistenci, uložte zmrzlinu v mělké vzduchotěsné nádobě na 2–4 hodiny do mrazničky. Mrazicí nádobu použijte bezprostředně po vyjmutí z mrazničky, kde byla uložená po dobu 16 hodin, protože se ihned po vyjmutí začne rozmrazovat. Počáteční objem surovin by neměl překročit 1,4 l, vyrobí se 1,9 l zmrzliny.

Nově navržená sestava a nové rukojeti, které lze snadno připojit ke kuchyňskému robotu
Pro rychlou přípravu všech vašich oblíbených receptů.

Doba mražení nádoby
Nádoba na zmrzlinu je připravena k použití po 16 hodinách v mrazničce

Nově navržená metla se otáčí uvnitř nádoby
Roztírá, stírá a promíchává zmrzlinu a zajišťuje tak rovnoměrné zmrazení. Pro snadné vkládání a důkladné smíchání veškerých přísad.

Výroba zmrzliny se skládá ze dvou částí: příprava a zrání.
Míchání zmrzlinové směsi je proces přípravy, ve kterém se bude konzistence zmrzliny podobat točené zmrzlině. Proces zrání probíhá v mrazničce, kde bude zmrzlina po dobu 2–4 hodin tuhnout.

 

Standardní příslušenství

Nádoba na zmrzlinu o objemu 1,9 l
Vnější materiál nádoby plast ABS, vnitřní materiál nádoby hliník, materiál těsnění nádoby silikon, materiál výplně nádoby 30% roztok karbamidu. Nelze mýt v myčce na nádobí, umývejte pouze v ruce. Nádobu lze mýt teprve tehdy, až dosáhne pokojové teploty.

Metla zmrzlinovače
Musí být připojena k hnací sestavě. Pokud metla začne prokluzovat a cvakat, znamená to, že je zmrzlina hotová. Materiál metly POM - vysoce krystalický, vysoce výkonný technický polymer, který disponuje širokou škálou vlastností, zejména nízkým koeficientem tření a vynikající odolnosti proti opotřebení. Lze mýt v myčce nádobí v horním koši.

Hnací sestava
Musí k ní být připojena metla. Lze mýt v myčce nádobí v horním koši.

  • Objem mísy : 1,9l
  • Materiál : plast, ABS/Hliník
  • Rozměry výrobku : 17,8 × 28 × 21,6 cm
  • Rozměry balení : 28 × 26 × 26 cm
  • Hmotnost výrobku : 2,7 kg
  • Hmotnost balení : 3,2 kg

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

Napsat recenzi

Zmrzlinovač 5KSMICM KitchenAid

Zmrzlinovač 5KSMICM KitchenAid

Mísa pro výrobu zmrzliny 1,9l.

Určeno pro robot Artisan 5KSM45, 5KSM90, 5KSM95, 5KSM125, 5KSM150, 5KSM156, 5KSM175, 5KSM180, 5KSM185, 5KSM195, Heavy Duty/Profi 5KPM5, Artisan 5KSM7580, Heavy Duty 5KSM7591, Profi 5KSM7990.

Zpráva

Odeslat zprávu