Robot multifunkční profi Artisan 5KSM7580XEOB černá 6,9 ltr.

KIA-KSM7580OB.

KitchenAid

Není skladem

Multifunkční kuchyňský robot KitchenAid Artisan 5KSM7580XEOB v černé barvě.

Více informací


Cena s DPH

25 990 Kč

21 986 Kč
Ceníková cena bez DPH 21 479 Kč
Cena bez DPH18 170 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -4 004 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0

NEJVÝKONNĚJŠÍ ROBOTY VE SVÉ TŘÍDĚ  6,9 ltr. Artisan 5KSM7580

Kuchyňský robot s mísou o objemu 6,9 L KitchenAid Artisan je nejvýkonnějším a nejrobustnějším kuchyňským robotem ve své třídě*. Využijte výhod motoru o výkonu 1,3 koňské síly - je to skutečně šampión mezi našimi kuchyňskými roboty. Kapacita 6,9 L umožní kuchařům a kuchařkám podávat skvělé kulinářské výkony a rychle a efektivně zpracovávat i velké množství surovin, jako například uhníst těsto na 8 bochníků chleba, stovky koláčků anebo ušlehat 2 litry šlehačky najednou. a pokud je vaření vaší vášní, objem 6,9 L nabízí nekonečné možnosti. Objevte radost z velkorysosti.

Robot Artisan 5KSM7580 je vybaven extrémně tichým motorem s deseti rychlostmi od 40 do 200 ot/min. Samotný motor má nevídaný výkon 1,3 koňské síly (970 wattů) o příkonu 500 W, což jistě uspokojí i ty nejnáročnější kulináře. Přímý pohon robotu je konstruován za pomocí mohutných ozubených kol, které jsou využity v celokovové převodové soustavě robotu.

Roboty KitchenAid pracují na nižších výkonech při různých zátěžových podmínkách než běžné roboty. Výsledkem je pak delší životnost a provozuschopnost motoru. Samotný robot je mnohem tišší než jeho předchůdci.

Celokovová konstrukce, hmotnost 12,6 kg a protiskluzová gumová podložka robotu zabezpečuje jeho stabilitu a to za jakýchkoliv pracovních podmínek a na každém druhu povrchu.

Roboty KitchenAid využívají planetárního systému mixování. Činnost robotu je rotační a navíc se rotačně pohybuje jak šlehací metla, tak hnětací hák nebo plochý šlehač a to od středu až po okraj celé mísy. Díky tomu jsou přísady mixovány rychle, stejnoměrně a důkladně.

Do multifunkčního místa robotu lze upevnit širokou škálu volitelného příslušenství, díky kterému můžete s robotem strouhat, krouhat, krájet, lisovat, mlít a ještě mnohem více.

K jeho standardnímu vybavení patří nerezový hnětací hák (5K7SDH), nerezový plochý šlehač (5K7SFB), nerezová šlehací metla (5K7EW) a nalévací štít (5K7PS).

Součástí je rovněž nerezová mísa o objemu 6,9 litru (5KR7SB) a to pro mixování až do hmotnosti 2,2 kg mouky.

Všechno toto příslušenství je snadno vyměnitelné a umyvatelné v myčce na nádobí. 

 

VLASTNOSTI A VÝHODY :

Profesionální hladký a zaoblený design zvedací mísy

Ideální pro velkou zátěž / intenzivní využití a snadné čištění

Nerezová mísa o objemu 6,9 L
Ke snadné přípravě malého i velkého množství jídla

Vysoce účinný motor o výkonu 1,3 HP s přímým pohonem
Tichý a výkonný

Celokovová konstrukce těla, vysoce přesné kovové převody a kovová ovládací tlačítka
Stabilní, tichý a robustní

Veškeré standardní příslušenství z nerezové oceli
Robustní, trvanlivé a vhodné k mytí v myčce

Originální planetární mixování
Rychlé a důkladné míchání

Univerzální otvor pro doplňkové příslušenství
Snadné použití s širokou nabídkou volitelného příslušenství



 

Parametry

Rozměry mm (ŠxHxV)371 x 338 x 417
Příkon elektrický (kW)0.5 / 230
Váha (kg)12.6
Objem (Ltr.)6.9
BarvaČerná
PoužitíProfesionální
Otáčky motoru (ot./min.)40 - 200
Max.kapacita hnětače2.2 kg mouky

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

Příslušenství

Rozměry mm (ŠxHxV)371 x 338 x 417
Příkon elektrický (kW)0.5 / 230
Váha (kg)12.6
Objem (Ltr.)6.9
BarvaČerná
PoužitíProfesionální
Otáčky motoru (ot./min.)40 - 200
Max.kapacita hnětače2.2 kg mouky

Napsat recenzi

Robot multifunkční profi Artisan 5KSM7580XEOB černá 6,9 ltr.

Robot multifunkční profi Artisan 5KSM7580XEOB černá 6,9 ltr.

Multifunkční kuchyňský robot KitchenAid Artisan 5KSM7580XEOB v černé barvě.

Zpráva

Odeslat zprávu