Sous Vide vařič UNIVAC MINI CVS200 automatický digitální 9 Ltr. pro vaření ve vakuu

LAZ-CVS200

UNIVAC Group

Není skladem

Stolní SousVide vařič CVS200 pro přesné vakuové vaření. Obsah nádoby 9 litrů, rozměry kompatibilní GN 1/2, dělící příčky pro jednotlivé varné sáčky, nerezové víko vařiče.

Více informací


Cena s DPH

22 966 Kč

20 546 Kč
Ceníková cena bez DPH 18 980 Kč
Cena bez DPH16 980 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -2 420 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0
  • Potraviny se vaří ve vakuovém sáčku při nízké a stejné teplotě.
  • SousVide vařič CVS200 pro přesné vaření ve vakuu UNIVAC WATER CHEF
  • Digitální nastavení času a přesné teploty pomocí ovládacího přehledného panelu
  • Dokonale kontrolovatelná teplota a čas na zeleně podsvíceném displeji pro perfektní výsledky připravovaných pokrmů
  • Sous Vide systém je metoda, která zajišťuje:
    - zachování organoleptických vlastností suroviny
    - zamezení dehydratace suroviny
    - v kombinaci s použitím šokového zmrazovače je umožněno dlouhodobější skladování než za použití běžných metod
    - lepší plánování a kontrola přípravy jídel
  • Integrovaná vana rozměru GN1/2-150 s nerezovým víkem
  • Síťový vypínač

    Technická data: 

  • Rozměry přístroje: 345 x 285 x 270 mm
  • Vnitřní výška komory: 150 mm
  • Maximální výška hladiny vody: 120 mm
  • Maximální kapacita komory: 9 Ltr.
  • Váha: 6,5 kg
  • Napětí: 230 V / 50 Hz
  • Příkon: 400 W
  • Pracovní nastavitelná teplota: 45°C - 95°C


    SousVide vařiče pro vaření ve vakuu - vakuové vaření. SousVide je moderní kuchařská metoda pracující na molekulární bázi. Potravina se ochutí a vloží do speciálního varného SousVide sáčku. Z varného sáčku se odsaje maximální možné množství vzduchu a poté se zavakuovaný sáček vloží do nahřáté SousVide lázně. SousVide technologie pro vakuové vaření pokrmů ve vodní lázni při teplotě nižší než 100° Celsia. Díky této metodě je jídlo šťavnatější, měkčí, zdravější, zachovává vitamíny, enzymy a přírodní šťávy. Přírodní struktura výrobků není poškozená během vaření. Jídlo vařené v sáčcích má delší trvanlivost. Používáním SousVide vaření se minimalizují tepelné ztráty váhy připravovaných pokrmů, které si zachovávají přirozenou chuť a aroma dané potraviny. CVS200 je modelová řada prestižního italského výrobce vakuových baliček UNIVAC Group.

Parametry

Rozměry mm (ŠxHxV)345 x 285 x 270
Napětí (V)230
Váha (kg)6,5
Teplotní rozsah (°C)45°C - 95°C
OvládáníDigitální
Objem nádoby (Ltr.)9
Přesnost teploty (°C)+/- 0,1
PoužitíProfesionální

UNIVAC Group

Rozměry mm (ŠxHxV)345 x 285 x 270
Napětí (V)230
Váha (kg)6,5
Teplotní rozsah (°C)45°C - 95°C
OvládáníDigitální
Objem nádoby (Ltr.)9
Přesnost teploty (°C)+/- 0,1
PoužitíProfesionální

Napsat recenzi

Sous Vide vařič UNIVAC MINI CVS200 automatický digitální 9 Ltr. pro vaření ve vakuu

Sous Vide vařič UNIVAC MINI CVS200 automatický digitální 9 Ltr. pro vaření ve vakuu

Stolní SousVide vařič CVS200 pro přesné vakuové vaření. Obsah nádoby 9 litrů, rozměry kompatibilní GN 1/2, dělící příčky pro jednotlivé varné sáčky, nerezové víko vařiče.

Zpráva

Odeslat zprávu