Sporáky plynové

Zpět na Varná linka MACROS 700

ŘADA MACROS 700 POWER
se vyznačuje tím, že všechny hořáky mají průměr 120 mm, 6 kW a další jeden 3,5 kW hořák se zmenšeným průměrem, díky čemuž je použití velmi flexibilní. Jednoduché, nezávislé grily pro snadnější manipulaci a čištění. Vysoce výkonné vodotěsné hořáky, kompletně vyrobené z litiny s poniklovaným vnějším povrchem, se zárukou na živ...

Zobrazit

ŘADA MACROS 700 POWER
se vyznačuje tím, že všechny hořáky mají průměr 120 mm, 6 kW a další jeden 3,5 kW hořák se zmenšeným průměrem, díky čemuž je použití velmi flexibilní. Jednoduché, nezávislé grily pro snadnější manipulaci a čištění. Vysoce výkonné vodotěsné hořáky, kompletně vyrobené z litiny s poniklovaným vnějším povrchem, se zárukou na životnost a utěsněné na lisované varné desce vyrobené z nerezové oceli AISI 304. Grily podpírají pánve ze smaltované litiny, které jsou schopné odolávat tepelnému a mechanickému namáhání. Trouby jsou kompletně vyrobeny z nerezové oceli a jsou k dispozici v plynovém nebo elektrickém provedení. Spoje mezi jednotkami jsou navrženy tak, aby byly přesné a snadno čistitelné.
MACROS 700 HIGH/MAX POWER SERIE
Hořáky 3,5 kW a 7 kW vyrobené z litiny s vysokou tloušťkou jsou zaručeny po celou dobu životnosti. Vysoká energetická účinnost umožňuje úsporu plynu minimálně 30 % ročně oproti tradičním hořákům. Varná deska se zaoblenými hranami je zcela odnímatelná, takže údržba a čištění lze provádět snadno a efektivně.

Sporáky plynové V této kategorii není žádné zboží.