Bezdrátový food processor 1,1 ltr. 5KFCB519EBM Kitchenaid matná černá

KIA-KFCB519EBM.

KitchenAid

Skladem

Domácí bezdrátový kuchyňský food processor KitchenAid 5KFCB519 s nádobou o obsahu 1,1 litru. Zvládne sekat, mixovat, míchat, šlehat. 

Více informací


Cena s DPH

3 790 Kč

3 605 Kč
Ceníková cena bez DPH 3 132 Kč
Cena bez DPH2 979 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -185 Kč


- +
0.0

Nechcete se nechat v kuchyni omezovat šňůrami? Chcete svobodně tvořit a hledáte spolehlivou pomocnou ruku do domácnosti? Dbáte na poctivou přípravu, která zachová kvalitu, čerstvost surovin a šetří váš drahocenný čas? Tyto vlastnosti v sobě spojuje kompaktní a snadno skladovatelný bezdrátový food procesor 5KFCB519 s odlehčeným designemPříslušenství jednoduše uložíte do mísy a s napájecí šňůrou si nemusíte dělat starosti.   

Obsahuje standardní  příslušenství potřebné pro zpracování pokrmů včetně šlehacího nástavce na vejce, bílky, smetanu či majonézu a univerzálního nože pro přesné sekání syrového ovoce a zeleniny, pro krájení ořechů, petržele, pažitky či česneku. Umícháte a umixujete vařené ovoce a zeleninu při přípravě jídel pro malé děti nebo základů do polévek či omáček.

Doplňte si svou kolekci bezdrátových spotřebičů KitchenAid také o bezdrátový tyčový mixér a ruční šlehač. Ať budete připravovat cokoli, kdekoli a jakkoli, kolekce nabízí optimální výkon a dobu provozu. V prodeji samostatně.


Výhody a vlastnosti

Záruka
Na tento model se vztahuje 2 roky záruky.

Kompaktní bezdrátový sekáček s odlehčeným designem
Snadné ukládání příslušenství do mísy. Kompaktní provedení a snadné uskladnění.

12V lithium-iontová dobíjecí baterie
Zajišťuje optimální výkon a dobu provozu. Eliminuje omezení související s kabelem.

Pracovní mísa o objemu 1,18 l s hubičkou a uchem, z materiálu bez BPA
Přivádí sekání, mixování a přípravu pyré k dokonalosti. Snadná příprava omáček a dresinků.

Dvě rychlosti a funkce pulzování ve víku pro přesnou kontrolu
Ovládání rychlosti sekání a snadné dosažení požadovaných výsledků. Univerzální použití.

Univerzální nůž z nerezové oceli
Umožňuje sekat syrové ovoce a zeleninu, sekat ořechy, petržel, pažitku či česnek pro snadnou přípravu pokrmů. Jednoduše míchejte a mixujte vařené ovoce či zeleninu. Umožňuje přípravu strouhanky nebo sekání syrového masa.

*Nepoužívejte ke zpracování kávových zrn nebo tvrdého koření, jako je muškátový oříšek, jež by mohlo food processor poškodit.

Šlehací příslušenství
Nabízí další funkce: šlehání, míchání, a dokonce i přípravu šlehačky, bílkové pěny či majonézy. K zašlehávání vzduchu do pokrmů.

Otvor na přilévání
Umožňuje přidávat správné množství oleje nebo jiných tekutin během používání. Pro přípravu chutných omáček a dresinků.

 

Standardní příslušenství

Pracovní mísa o objemu 1,18 l z materiálu bez BPA
Vybavena rukojetí a hubicí pro snadné nalévání. Lze mýt v myčce na nádobí v horním koši.

Víko s otvorem na přilévání a tlačítkem pro spuštění pulzování
Umožňuje snadné přidávání tekutých přísad během používání. Sekejte, míchejte a mixujte rychle a přesně. Zvládněte přípravu chutných zálivek a omáček, např. majonézy. Lze mýt v myčce na nádobí v horním koši.

Pracovní mísa o objemu 1,18 l s hubičkou a uchem, z materiálu bez BPA
Přivádí sekání, mixování a přípravu pyré k dokonalosti. Snadná příprava omáček a dresinků.

Nabíječka v ceně
Umožňuje snadné nabíjení. Lze ji použít se všemi výrobky z kolekce. Baterii je třeba nabíjet, dokud nebude ukazatel stavu baterie svítit zeleně.

Univerzální nůž z nerezové oceli**
Umožňuje sekání syrového ovoce a zeleniny nebo ořechů a krájení petržele, pažitky nebo česneku pro snadnou přípravu vašich oblíbených pokrmů. Vyrábějte pyré z vařeného ovoce nebo zeleniny, k přípravě dětské stravy nebo základu pro polévky či omáčky. Můžete si také připravit strouhanku nebo posekat syrové maso. Lze mýt v myčce na nádobí v horním koši.

**Nepoužívejte ke zpracování kávových zrn nebo tvrdého koření, jako je muškátový oříšek, jež by mohlo food processor poškodit.

Šlehací nástavec

Lze použít ke šlehání vajec, bílků, smetany, majonézy a dalších surovin. Lze mýt v myčce na nádobí v horním koši.

Ukazatel stavu baterie – nabíjecí port – ovladač rychlosti (2 rychlosti)
Sekejte, míchejte a mixujte rychle a přesně každý den. Hodí se pro přípravu celé řady pokrmů – od salsy pico de gallo přes krémový hummus až po jemnou omáčku.

 

Technické parametry

  • Typ motoru DC : (stejnosměrný proud)
  • Napětí : 12 V
  • Počet otáček : 2 600 až 3 500 ot./min.
  • Rychlosti : 2
  • Typ baterie : Lithium-iontová dobíjecí baterie
  • Orientační čas pro plné dobití : 2 hodiny
  • Materiál motorové jednotky : Plast
  • Délka kabelu : 152,4 cm
  • Rozměry výrobku : 26,4 × 14 × 16,8 cm
  • Rozměry balení : 34,6 × 20,2 × 18 cm
  • Hmotnost výrobku : 1,27 kg
  • Hmotnost balení : 2,07 kg

Parametry

Barvamatná černá
Použitídomácí

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

Barvamatná černá
Použitídomácí

Napsat recenzi

Bezdrátový food processor 1,1 ltr. 5KFCB519EBM Kitchenaid matná černá

Bezdrátový food processor 1,1 ltr. 5KFCB519EBM Kitchenaid matná černá

Domácí bezdrátový kuchyňský food processor KitchenAid 5KFCB519 s nádobou o obsahu 1,1 litru. Zvládne sekat, mixovat, míchat, šlehat. 

Zpráva

Odeslat zprávu