Food processor 1,7 ltr. 5KFP0719EOB Kitchenaid černá

KIA-KFP0719EOB.

KitchenAid

Skladem

Domácího kuchyňského food processor KitchenAid 5KFP0719 s nádobou obsahu 1,7 litru. Zvládne sekat, krájet, strouhat, hnětat. 

Více informací


Cena s DPH

3 790 Kč

3 605 Kč
Ceníková cena bez DPH 3 132 Kč
Cena bez DPH2 979 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -185 Kč


- +
0.0
Hledáte spolehlivou pomocnou ruku v domácnosti, kterou budete zbožňovat díky tomu, že vše složité zjednodušuje? Dbáte na poctivou přípravu, která zachová kvalitu a čerstvost surovin a šetří váš drahocenný čas? Tyto vlastnosti v sobě spojuje food processor KitchenAid.
Jednoduché ovládání a kvalitní příslušenství, které snadno uložíte do pracovní mísy, to je jeho hlavní výhodou. A jeho menší velikost vám v kuchyni nezabere ani příliš místa. Obsahuje standardní  příslušenství potřebné pro zpracování pokrmů včetně univerzálního nože, hnětače na těsto a nastavitelných kotoučů. Je vhodný na přípravu brambor, měkké či tvrdé zeleniny, sýru, čokolády a ovoce. Představuje jednoduché ovládání se dvěma rychlostními stupni a příslušenství, které lze mýt v myčce.


Výhody a vlastnosti food processoru KitchenAid 5KFP0719:

Záruka
Na tento model se vztahuje 2 roky záruky

Kontrolky LED a snadné třípolohové přepínání páčkou
Vysoká rychlost, nízká rychlost, pulzní zapnutí

Food Processor o objemu 1,7 l
S malou základnou a hladkým povrchem, konstrukce bez šroubování, nasazení pracovní mísy i poklopu na západku. Snadné sestavení, použití a čištění.

Všestranné příslušenství
Univerzální nůž, hnětač na těsto, nastavitelný sekací a plátkovací kotouč na střední (4mm) plátky a plátkovací kotouč na silné (6mm) plátky. Snadno seká, míchá těsta i kaše, hněte, drtí a krájí vše od okurek přes rajčata po sýry a jiné, hněte těsto na pizzu i pečivo.

Plnicí trubice 2 v 1
S malým tlačným nástavcem a malým otvorem na rozstřik oleje umožňuje zpracovat různé tvary a velikosti. Postará se o to, že vaše omáčky a dresingy budou vláčné.

Kompaktní příslušenství KitchenAid se ukládá do mísy, napájecí šňůru lze stočit pod základnu
Při úklidu přístroje lze nůž, kotouč a další příslušenství snadno uložit do mísy, food processor pak stačí jen postavit na kuchyňské lince.

Dobře těsnící poklop
Mísa chráněná proti vytékání, těsnící madlo se zámkem, zaoblené hrany a hladký povrch přístroje. Snadné čištění, mísa, poklop i příslušenství se mohou mýt v myčce. 


Standartní příslušenství :

  • Univerzální nůž - umožňuje sekat a míchat sýry, čokoládu, ovoce, čerstvé koření, ořechy, tofu a zeleninu. Umožňuje mixovat omáčky na těstoviny, pesto, salsu, omáčky, šlehaná a kynutá těsta.
  • Hnětač na těsto - rychle a důkladně míchá i kynutá těsta. Ideální na zpracování mouky do 710 ml.
  • Nastavitelný plátkovací a sekací kotouč na střední 4mm plátky - seká brambory, měkkou i tvrdou zeleninu, hlávkovou zeleninu, sýry, čokoládu i tvrdé ovoce. Krájí měkké i tvrdé ovoce, brambory, rajčata.
  • Kotouč na krájení 6mm plátků - krájí měkké i tvrdé ovoce, brambory, rajčata, měkkou i tvrdou zeleninu, sýry i čokoládu.
  • Mísa z materiálu bez BPA s hnacím trnem a objemem 1,7 l
  • Kloubový poklop s plnicí trubicí 2 v 1 a dvoudílným tlačným nástavcem -  kloubový poklop je vybaven uzavírací západkou. Pomocí malé plnicí trubice s tlačným nástavcem lze zpracovat malé a tenké kusy kořenové zeleniny. Malý tlačný nástavec slouží i k rozstřiku oleje na zpracovávané ingredience. Olej se rovnoměrně rozstřikuje malým otvorem ve dně tlačného nástavce.
  • Adaptér pohonu - slouží pro všechny nože a kotouče nasazované na hnací trn v míse.

Technické parametry :

  • Příkon : 250 W (nevyjadřuje výkon motoru)
  • Typ motoru : DC (stejnosměrný proud)
  • Napětí : 220-240V / 50-60Hz
  • Počet otáček : 750 - 1 500 ot./min
  • Otáčky v programu puls : 2 800 ot./min.
  • Materiál motorové jednotky : Plast
  • Délka kabelu : 91,4 cm
  • Rozměry výrobku : 39 × 19,5 × 19,5 cm
  • Rozměry balení : 40,9 × 31,5 × 24,6 cm
  • Hmotnost výrobku : 2,9 kg
  • Hmotnost balení : 3,9 kg

Parametry

Barvačerná

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

Barvačerná

Napsat recenzi

Food processor 1,7 ltr. 5KFP0719EOB Kitchenaid černá

Food processor 1,7 ltr. 5KFP0719EOB Kitchenaid černá

Domácího kuchyňského food processor KitchenAid 5KFP0719 s nádobou obsahu 1,7 litru. Zvládne sekat, krájet, strouhat, hnětat. 

Zpráva

Odeslat zprávu