Food processor 3,1 ltr. 5KFP1319 KitchenAid mandlová

KIA-KFP1319EAC.

KitchenAid

Skladem

Domácí food processor KitchenAid 5KFP1319 s nádobou o obsahu 3,1 litru. Zvládne sekat, krájet, strouhat, hnětat. 

Více informací


Cena s DPH

8 290 Kč

7 880 Kč
Ceníková cena bez DPH 6 851 Kč
Cena bez DPH6 512 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -410 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Dbáte na poctivou přípravu, která zachová kvalitu a čerstvost surovin a šetří váš drahocenný čas? Hledáte spolehlivou pomocnou ruku v domácnosti, kterou budete zbožňovat díky tomu, že vše složité zjednodušuje? Tyto vlastnosti v sobě spojuje Food procesor KitchenAid.

Jeho hlavní předností je jednoduché ovládání se dvěma rychlostními stupni, funkce pulz a široké použití příslušenstvím, které snadno uložíte přímo do pracovní mísy! Jeho menší velikost vám přitom v kuchyni nezabere ani příliš místa.

Kromě standardního  příslušenství potřebného pro zpracování pokrmů jako univerzálního nože, nastavitelného plátkovacího kotouče, oboustranného strouhacího kotouče a hnětače na těsto, zaujme také sadou na krájení kostiček. Je vhodný na zpracování brambor, měkké či tvrdé zeleniny, sýru, čokolády a ovoce. Rrychle a důkladně umíchá těsta. Pokud potřebujete přísady pomalu zakápnout olejem, malý otvor ve spodní části pěchovače bude olej uvolňovat stálým tempem. Pokud vám něco zbyde, můžete pracovní misku jednoduše přikrýt praktickým víkem pro uložení v chladničce a umístit do lednice. 

Výhody a vlastnosti

  • Záruka : 2 roky (na IČ 1 rok)
  • Výkonný motor a odolné nože - abyste jednoduše zvládli náročné úkony jako je sekání, strouhání a hnětení.
  • Food Processor o objemu 3,1 l - s malou základnou a hladkým povrchem, konstrukce bez šroubování, nasazení pracovní mísy i poklopu na západku. Snadné sestavení, použití a čištění.
  • Ovládání s LED podsvícenými snadno ovladatelnými páčkami pro 3 volby rychlosti (vysoká, nízká a pulzování) - k preciznímu zpracování různých přísad, snadnému používání. Funkce pulzování umožňuje kontrolovat výsledek  sekání a dosáhnout požadované konzistence.
  • Nastavitelný krájecí kotouč systému ExactSlice - pro nastavení tloušťky řezu.
  • Kompaktní příslušenství KitchenAid se ukládá do mísy, napájecí šňůru lze stočit pod základnu - při úklidu přístroje lze nůž, kotouč a další příslušenství snadno uložit do mísy, food processor pak stačí jen postavit na kuchyňské lince. Šetří prostor.
  • Oboustranný jemný a střední strouhací kotouč - pro strouhání sýra, zeleniny a dalších surovin.
  • Sada pro krájení na kostičky - pro rychlé vytvoření konzistentních a stejně velkých kostiček.
  • Plnicí trubice 2 v 1 - s malým tlačným nástavcem a malým otvorem na rozstřik oleje umožňuje zpracovat různé tvary a velikosti. Postará se o to, že vaše omáčky a dresingy budou vláčné.
  • Pracovní mísa s víkem se západkou a širokou plnící trubicí 3 v 1 - odolná vůči protékání, stačí zacvaknout a můžete začít. Snadno se sestavuje a používá. Rychlé a snadné čištění.
  • Víko pro uchovávání nebo pro uložení do chladničky - dá se nasadit přímo na pracovní mísu. Pro uchování čerstvosti přísad.

Standardní příslušenství

  • Univerzální nůž - umožňuje sekat a míchat sýry, čokoládu, ovoce, čerstvé koření, ořechy, tofu a zeleninu. Umožňuje mixovat omáčky na těstoviny, pesto, salsu, omáčky, šlehaná a kynutá těsta.
  • Hnětač na těsto - pro rychlé a důkladně míchá i kynutá těsta. Pro maximální zpracování mouky 384g. Lze mýt v myčce na nádobí (jen v horním koši).
  • Externě nastavitelný plátkovací a krájecí kotouč - pro nastavení tloušťky řezu z venku z tenké na silnou u měkkého ovoce, brambor, rajčat, měkké zeleniny, sýra, čokolády, tvrdého ovoce a tvrdé zeleniny. Lze mýt v myčce na nádobí (jen v horním koši).
  • Oboustranný jemný a střední strouhací kotouč - strouhá měkké i tvrdé ovoce, brambory, rajčata, zelí, měkkou i tvrdou zeleninu a ovoce, sýry čokoládu. Lze mýt v myčce na nádobí (jen v horním koši).
  • Sada na krájení kostiček a nástroj na čištění sady - rozkrájí brambory, ovoce, zeleninu a sýr na kostičky. Pomocí čistící tlačky vytlačíte z mřížky zbytky surovin. Lze mýt v myčce na nádobí (jen v horním koši).
  • Víko pro uchovávání nebo pro uložení do chladničky - lze mýt v myčce na nádobí (jen v horním koši).
  • Vyklápěcí víko s širokou plnící trubicí a pěchovačem 3 v 1  -  víko se zajišťuje pomocí západky. Utěsněné víko, pracovní mísa odolná vůči protékání s utěsněnou rukojetí a zamykacím mechanismem, zaoblenými rohy a hladkými povrchy. Pro snadnější čištění. Pomocí malé plnicí trubice a pěchovače můžete zpracovávat malé nebo tenké suroviny, jako jsou jednotlivé mrkve nebo řapíkatý celer. Pro zpracování velkých surovin použijte velkou plnící trubici. Třídílný pěchovač potravin umožňuje zpracování různých tvarů a velikostí ingrediencí. Pokud chcete přísady pomalu zakápnout olejem, naplňte pěchovač požadovaným množstvím oleje. Malý otvor ve spodní části pěchovače bude olej uvolňovat stálým tempem. Pro rozmělňování omáček a dresinků. Lze mýt v myčce na nádobí (jen v horním koši).
  • Adaptér pohonu - pro použití se všemi noži a kotouči připevněnými k hnacímu čepu v míse. Lze mýt v myčce na nádobí (jen v horním koši).

Technické parametry

  • Příkon : 400 W (nevyjadřuje výkon motoru)
  • Napětí : 220-240V / 50-60Hz
  • Počet otáček : 750 - 2 000 ot./min
  • Otáčky v programu puls : 2 000 ot./min.
  • Materiál motorové jednotkyPlast
  • Délka kabelu : 91,4 cm
  • Rozměry výrobku : 46,4 × 22,2 × 22,2 cm
  • Rozměry balení : 27,3 × 48,6 × 27 cm
  • Hmotnost výrobku : 4,54 kg
  • Hmotnost balení : 5,66 kg

Parametry

Barvamandlová
Objem nádoby (Ltr.)3,1

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

Barvamandlová
Objem nádoby (Ltr.)3,1

Napsat recenzi

Food processor 3,1 ltr. 5KFP1319 KitchenAid mandlová

Food processor 3,1 ltr. 5KFP1319 KitchenAid mandlová

Domácí food processor KitchenAid 5KFP1319 s nádobou o obsahu 3,1 litru. Zvládne sekat, krájet, strouhat, hnětat. 

Zpráva

Odeslat zprávu