KitchenAid kávomlýnek s mlecími kameny 5KCG8433 - tmavě šedá matná

KIA-KCG8433EDG.

KitchenAid

Skladem

Cena s DPH 6 490 Kč
Ceníková cena bez DPH
Cena bez DPH5 364 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Dosáhněte výjimečně přesného mletí vaší domácí kávy s mlýnkem na kávu KitchenAid. Namelte svá oblíbená zrna pro optimální extrakci chuti v každém šálku. Kávomlýnek disponuje nerezovými mlecími kameny, 70 stupni nastavení hrubosti mletí, které vám pomůže ovládnout umění výroby espressa a  připravit kávu tak, jak ji máte rádi. Od hrubého mletí pro french press až po jemné pro espresso. Špičková přesnost mletí a jednotná konzistence namleté kávy způsobí optimální extrakci chuti. Technologie chytrého dávkování automaticky upravuje dobu mletí pro požadovaný způsob přípravy kávy.

Mlýnek na kávu je navržen pro spolupráci s espresso kávovarem KitchenAid 5KES6403 a 5KES6503. Je však také ideální pro jiné způsoby nebo styly vaření, od filtrované kávy po espresso.

Standardní příslušenství

Profesionální kuželové mlecí kameny z nerezové oceli

Držák portafilteru a mřížka na zachycení zbytků namleté kávy

Horní násypka a víko horní násypky
Nelze mýt v myčce na nádobí.

Víko spodní a horní násypky s pryžovou zarážkou
Nelze mýt v myčce na nádobí.

Záruka na tento model se vztahuje 2 roky záruky.

Kávomlýnek s mlecími kameny KitchenAid a 70 stupni nastavení: od hrubého pro french press až po jemné pro espresso
Mlýnek je vybaven dolním a nastavitelným horním mlecím kamenem. Změna nastavení horního kamene zvyšuje rozsah hrubosti mletí a umožňuje tak ještě více si chuť kávy přizpůsobit. Pro stálou kvalitu mletí a široký rozsah hrubosti mletí.

Technologie chytrého dávkování automaticky upravuje dobu mletí bez ohledu na hrubost mletí nebo způsob přípravy kávy
Zajišťuje správné množství a konzistenci pro požadovaný způsob přípravy. Snadný výběr počtu šálků nebo dávek k dokonalému dávkování.

Vestavěný nastavitelný držák portafilteru
Mletí přímo do portafilterů espresso kávovaru KitchenAid 54 nebo 58 mm. Díky vestavěnému držáku portafiltru jste okamžitě připraveni k přípravě čerstvě namleté kávy.

Profesionální kuželové mlecí kameny z nerezové oceli
Zajišťují špičkovou přesnost mletí a jednotnou konzistenci namleté kávy pro optimální extrakci chuti.

Antistatická technologie
Pomáhá omezit statický náboj a zajišťuje čisté mletí bez nepořádku.

Vyjímatelná horní násypka na 340 g kávy s UV filtrem
Umožňuje uschování a vysypání nepoužitých zrn zpět do vzduchotěsné nádoby. Pro snadnou výměnu různých druhů kávy mezi přípravami. UV filtr pomáhá zachovat čerstvost zrn.

Základna s pružinovou západkou umožňuje na mlýnek těsně nasadit spodní násypku s UV filtrem
Pro čisté mletí bez nepořádku a plýtvání. Pomáhá udržovat namletou kávu čerstvou.

Srozumitelné symboly pro způsob přípravy
Indikátor pro nastavení hrubosti mletí, pro volbu dávkování, pro nastavení času a doby mletí, tlačítko Spustit/Ukončit, tlačítko programování.  Pomocí kolečka pro volbu dávkování můžete volit mezi 1 a 2 dávkami espressa nebo mezi 1 až 12 šálky kávy.

Design v dokonalém souladu s kávovarem KitchenAid 5KES6403 a 5KES6503 (v prodeji samostatně)
Perfektní mletí pro nejlepší zážitek z kávy espresso.

  • Příkon : 150 W
  • Napětí : 220-240V / 50-60Hz
  • Materiál : Plastový kryt
  • Délka kabelu : 99 cm
  • Rozměry výrobku : 381 × 127 × 209,5 mm
  • Rozměry balení : 348 × 176 × 386 mm
  • Hmotnost výrobku : 2,94 kg
  • Hmotnost balení : 3,58 kg

 

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

Napsat recenzi

KitchenAid kávomlýnek s mlecími kameny 5KCG8433 - tmavě šedá matná

KitchenAid kávomlýnek s mlecími kameny 5KCG8433 - tmavě šedá matná

Zpráva

Odeslat zprávu