Kávovar sifonový KitchenAid 5KCM0812EOB - černá

KIA-KCM0812EOB

KitchenAid

Není skladem

Cena s DPH 5 190 Kč
Ceníková cena bez DPH
Cena bez DPH4 289 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Jednoduchá věda, komplexní chuť. KitchenAid sifonový kávovar Artisan automatizuje manuální proces přípravy sifónové kávy, známý také jako „vakuové“ vaření kávy, při němž používá tlak páry k protlačení horké vody ze spodní karafy do horní spařovací komory. Jakmile je proces spařování dokončen, káva se automaticky přelije zpět dolů do karafy, kde je připravena k podávání. Sifonové vaření kávy plně a rovnoměrně nasytí mletou kávu horkou vodou a z vaší oblíbené mleté kávy vytáhne svěží intenzivní chuť. Aroma kávy zůstává uvnitř kávovaru a neuniká do vzduchu, díky čemuž má káva čistou, křehkou a vibrující chuť, které nemůžete dosáhnout v překapávačích.

Snadná příprava v množství 2-8 šálků.

Vychutnejte si nejen bohatou komplexní chuť své kávy, ale také proces samotné přípravy. Je totiž skutečně fascinující sledovat, jak tlak páry tlačí vodu nahoru do spařovací komory, kde je káva nasycena horkou vodou, a následně automaticky zpět kaskádovitě přelita do spodní karafy. Automatický sifonový kávovar je bezpečný, snadno ovladatelný a nevyžaduje žádný otevřený plamen. Používá vakuové technologie k přípravě lahodné sametové kávy s plnějším tělem. Průhledná skleněná spařovací komora nabízí dramatický výhled na samotný varný proces. Nahřívací karafa se automaticky vypne, jakmile voda dosáhne ideální teploty pro přípravu kávy.

Výhody a vlastnosti

Záruka
Na tento model se vztahuje 2 roky záruky

Prvotřídní skleněná konstrukce s prvky z nerezové oceli
Celý proces přípravy je možné pozorovat

Autentický, plně automatizovaný proces ponorné vakuové přípravy kávy při přesné teplotě
Produkuje kávu s lehčí konzistencí a svěží plnou chutí v čistém provedení pouhým přepnutím knoflíku

Víko pro dvojí účel - spařování a nalévání; a filtry z nerezové oceli a tkaniny pro vícero použití
Mnohostranné a jednoduché použití

Velká kapacita 1 litr
Výroba až 8 šálků najednou

Extra široké hrdlo s magnetickým zajišťovacím uzávěrem
Pro snadné čištění a provoz

Zajistěte stojan spařovací jednotky
Po dokončení spařování zajistěte základnu horní spařovací karafy

  • Příkon : 1440 W
  • Napětí  : 220-240V / 50-60Hz
  • Materiál víka Polypropylen (bez BPA)
  • Materiál : Sklo, nerezová ocel, plast
  • Rozměry výrobku : 36,2 × 17 × 22 cm
  • Rozměry balení : 24,1 × 39,4 × 41,9 cm
  • Hmotnost výrobku : 2,1 kg
  • Hmotnost balení : 4,2 kg
  • Objem nádoby : 1 l

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

Napsat recenzi

Kávovar sifonový KitchenAid 5KCM0812EOB - černá

Kávovar sifonový KitchenAid 5KCM0812EOB - černá

Zpráva

Odeslat zprávu