Lopata na pizzu sázecí 45cm perforovaná hranatá EVOLUZIONE, hliník S.H.A

GIM-E45RF120

GI.METAL

Skladem

Extrémně lehká hranatá lopata s novou perforací řady EVOLUZIONE. Šíře 45 cm. Hlava S.H.A.má 3krát větší tepelnou odolnost než eloxovaný hliník, delší životnost, vysokou odolnost proti korozi, poškrábání a opotřebení, hladkost - velmi nízký koeficient tření. Skluz pizzy bez mouky.

Více informací


Cena s DPH

5 784 Kč

5 155 Kč
Cena bez DPH 4 260 Kč

Sleva -629 Kč


0.0

Speciální hliníková lopata na pizzu s eloxovanou hliníkovou rukojetí modrošedé barvy AvioHlava lopaty má speciální povrchovou úpravu S.H.A. (Speciální tvrdé eloxování), eloxování tvrdých oxidů zaručuje maximální ochranu proti korozi, opotřebení, poškrábání a zajišťuje maximální lehkost skluzu pizze.

Lopata na pizzu má v porovnání s klasickými modely, sníženou váhu, ale je přitom mimořádně odolná. Lehká a pružná hlava lopaty s novou perforací zaručuje propad mouky ve dvou směrech, což zaručuje neporovnatelný výsledek. Spoj hlavy s rukojetí je zajištěný třemi velkými nýty, které zaručují bezpečnost a stabilitu. Perforace zajišťuje nízké tření a propouštění mouky, která by se mohla přilepit na spodní část pizzy, kde se obvykle připálí. 

  • Hliníková hlava S.H.A. (Speciální tvrdé eloxování) má 3krát větší tepelnou odolnost než eloxovaný hliník, delší životnost, vysokou odolnost proti korozi, poškrábání a opotřebení, hladkost-velmi nízký koeficient tření
  • Flexibilita hlavy s čelním frézováním usnadňuje uchopení pizzy
  • Nové zdokonalené perforování - otvory snižují tření a hmotnost lopaty a snižují nadbytek mouky 
  • Vyztužení hlavy zpevňuje lopatu, což zaručuje stabilitu a udržení i té nejtěžší pizzy
  • Tři nýty v řadě zaručují naprostou bezpečnost a žádný samovolný pohyb hlavy 
  • Modrošedá násada z uhlíkových vláken zaručuje lehkost, vysokou mechanickou pevnost, nízkou hustotu, tepelnou izolační schopnost, odolnost proti chemickým látkám a odolnost vůči ohni




Parametry

KódGIM-E45RF120
Rozměry mm (ŠxHxV)450 x 450 x 1700
Délka (mm)1700
Modelová řadaEvoluzione
BarvaModrošedá rukojeť
MateriálHlava - hliník S.H.A./Rukojeť eloxovaný hliník
Délka rukojeti120 cm
Stupeň tvrdosti500
Tepelná odolnost (°C)2100
Kluznost (µm)6,66
Úbytek hmoty otěrem (µm)0,15

GI.METAL

GI.METAL

Závod Gi.Metal se nachází v samém srdci Toskánska. Z projektu, který začal více než před třiceti lety v malé dílně na zpracování kovu, se stal závod vyrábějící více než 600 různých výrobků s působností po celém světě. Gi.Metal je středně velká společnost strukturovaná podle pravidel a do stejných oddělení jako velký podnik. Navrhujeme a vyrábíme profesionální zařízení do pizzerií a technické vozíky pro gastronomické služby: vše je připraveno k dodání více než 2000 distributorům po celém světě. Značkou Gi.Metal se pyšní více než 600 předmětů: naběračky, pekáče, lopaty, špachtle, potřeby na čištění pece a vozíky pro pokojový servis a profesionální vaření.
ŠPIČKOVÉ TECHNOLOGICKÉ MATERIÁLY
- Nerezová ocel výhradně z Evropy s nízkým obsahem niklu bránící vzniku alergií, které tento kov často vyvolává
- Speciálně ošetřený eloxovaný hliník zvyšující výkon.
- Polymery GiMetal v plastových madlech vyrobených tlakovým litím zvyšují odolnost vůči vysokým teplotám a nárazům.
KDE KOUPÍTE NAŠE VÝROBKY GiMetal v České a Slovenské republice ?
U našeho výhradního dovozce pro Českou a Slovenskou republiku firmy KARMEB, provozující e-shop  www.GastroNakup.cz 

KódGIM-E45RF120
Rozměry mm (ŠxHxV)450 x 450 x 1700
Délka (mm)1700
Modelová řadaEvoluzione
BarvaModrošedá rukojeť
MateriálHlava - hliník S.H.A./Rukojeť eloxovaný hliník
Délka rukojeti120 cm
Stupeň tvrdosti500
Tepelná odolnost (°C)2100
Kluznost (µm)6,66
Úbytek hmoty otěrem (µm)0,15

Napsat recenzi

Lopata na pizzu sázecí 45cm perforovaná hranatá EVOLUZIONE, hliník S.H.A

Lopata na pizzu sázecí 45cm perforovaná hranatá EVOLUZIONE, hliník S.H.A

Extrémně lehká hranatá lopata s novou perforací řady EVOLUZIONE. Šíře 45 cm. Hlava S.H.A.má 3krát větší tepelnou odolnost než eloxovaný hliník, delší životnost, vysokou odolnost proti korozi, poškrábání a opotřebení, hladkost - velmi nízký koeficient tření. Skluz pizzy bez mouky.

Zpráva

Odeslat zprávu