Mixér KitchenAid 5KSB1325EAC - mandlová

KIA-KSB1325EAC

KitchenAid

Obvykle do 1 měsíce Není skladem   

Stolní domácí mixér K150 KitchenAid s plastovou nádobou o objemu 1,4 ltr.

Více informací


Cena s DPH

6 789 Kč

6 474 Kč
Ceníková cena bez DPH 5 611 Kč
Cena bez DPH5 351 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -315 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0
  • Rádi přeměňujete jednoduché ingredience na něco, co skvěle chutná? Tento zážitek vám umožní mixer K150 s motorem o maximálním výkonu 0,9 HP*.Je navržen tak, aby vytvořil perfektní chuť, bez ohledu na to, kam až vás kulinářská inspirace zavede. Pomocí různých rychlostí lze vytvořit ty nejlepší chuťové kombinace a dosáhnout požadované textury a chuti.
  • Díky kombinaci jedinečného asymetrického nože, výkonného motoru a žebrované nádoby můžete přísady rozmixovat najemno, zpracovat ingredience od jemných až po ty vláknité.
  • Vytvořte si nadýchanou paštiku, hladkou omáčku, krémovou polévku, lahodné smoothie, zeleninové pyré, dezerty, palačinky, koktejly, osvěžující sorbety či ledové tříště.
  • Chcete, aby váš mixér dokázal ještě více? Pak tento model doplňte o další příslušenství (prodává se samostatně) a budete si tak moci na cestách dopřát osvěžující šťávu, dětem přesnídávku či se posilnit domácí polévkou během polední přestávky. Ať už je váš každodenní život jakýkoli, pak právě pro vás jsou určeny doplňkové 200ml a 500ml osobní nádoby, v nichž si přímo umixujte vaši porci zdraví.

Standardní příslušenství

Žebrovaná plastová nádoba s vyznačenou měrnou škálou o objemu 1,4l bez obsahu BPA
Hranatý tvar nádoby a vylepšené vnitřní žebrování zvyšují výkon a tvoření víru. Zvednuté vnitřní rohy nádoby tlačí přísady do víru mixování a zkosené horní vnitřní rohy usnadňují vylévání obsahu. Navrženo a zkonstruováno pro další optimalizaci výkonu mixéru. Lze mýt v myčce na nádobí.

Víko s otvory, pevným těsněním a odnímatelnou odměrkou na přísady (až 60 ml)
Bezpečně dosedne na nádobu a minimalizuje riziko rozlití. Víko je vyrobeno ze silikonu a snadno se snímá a čistí. Odměrka bez BPA k odměřování a přidávání přísad během mixování. Lze mýt v myčce na nádobí.

Asymetrický nůž z nerezové oceli
Naostření a přesný úhel nože optimalizuje výkon a mixování. 3 mm silný nůž z tvrzené nerezové oceli mixuje pod 4 různými úhly. Lze mýt v myčce na nádobí.

Rychlosti
3 volitelné rychlosti - přednastavený program Drcený led / pulzování. Na smoothie, nápoje s ledem, koktejly, obilné nápoje, dipy, pomazánky a mnoho dalšího.

  

Vlastnosti a výhody

Záruka
2 roky (12 měsíců - na IČ)

Adaptivní motor s řízením rychlosti motoru Intelli-Speed
Na základě obsahu upraví optimální rychlost a zpracuje jakékoliv přísady.

Jedinečný naostřený asymetrický nůž z nerezové oceli pod správným úhlem
Mixuje pod 4 různými úhly, díky čemuž vtáhne obsah do středu nádoby a zpracuje i ty nejtužší přísady.

1,4l plastová žebrovaná nádoba
Vhání obsah zpět na nože, takže se při mixování vytvoří silný vír, díky kterému se zpracují i tuhé přísady.

Jednoduché intuitivní ovládání
Jeden knoflík pro volbu 3 rychlostí, včetně optimálně navrženého přednastaveného programu Drcený led, funkce pulzování. Drcení ledu za méně než 10 sekund, pro dokonalou směs bez ohledu na ingredience.

Objevte nové možnosti pomocí doplňkového příslušenství mixéru (prodává se samostatně):

  • 500ml osobní nádoba.
  • 200ml nádoba na malé množství.
  • 1l lis na citrusy k vytvoření nových chutí.
 * Výkon motoru mixéru byl změřen dynamometrem – přístrojem, kterým se v laboratořích běžně měří mechanický výkon motoru. Naše špičková referenční hodnota výkonu motoru (HP) 0,9 vyjadřuje výkon samotného motoru, nikoliv výkon mixéru uvnitř nádoby mixéru. Stejně jako u jakéhokoliv jiného mixéru výkon v nádobě není stejný jako výkon motoru samotného.
Parametry
  • Příkon : 650 W (nevyjadřuje výkon motoru)
  • Výkon : motor s maximálním výkonem 0,9 HP*
  • Napětí : 220-240V / 50-60Hz
  • Počet otáček : 4000 – 11 500/minuta
  • Rychlosti : 3 volitelné, drcení ledu + pulz
  • Materiál motorové jednotky : plast
  • Délka kabelu : 91 cm
  • Rozměry výrobku : 37,6 × 18,03 × 21,59 cm
  • Rozměry balení : 44,29 × 26,04 × 28,57 cm
  • Hmotnost výrobku : 3,17 kg
  • Hmotnost balení : 3,63 kg
  • Objem nádoby : 1,4 L (plastová)

Parametry

Barvamandlová

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

Barvamandlová

Napsat recenzi

Mixér KitchenAid 5KSB1325EAC - mandlová

Mixér KitchenAid 5KSB1325EAC - mandlová

Stolní domácí mixér K150 KitchenAid s plastovou nádobou o objemu 1,4 ltr.

Zpráva

Odeslat zprávu