Mrazící deska Anti Griddle Polyscience
SVT-PSAG358
Není sklademNovinka na gastronomickém trhu nemůže chybět v žádné kuchyni. Povrch mrazící pracovní desky s teplotou -34,4 °C dokáže zmrazit mnohé kapalné, krémovité potraviny na jejich povrchu, čímž získáte mražené či napůl mražené pokrmy s křupavou krustou a studeným, krémovým vnitřkem. PolyScience® Anti-Griddle™ je klasické stolní zařízení s neobvyklou schopností rychlého zmrazení omáček či pyré.
67 518 Kč
PolyScience® Anti-Griddle™ je klasické stolní zařízení s neobvyklou schopností: rychlého zmrazení omáček či pyré. Díky tomuto zařízení lze získat mražené či napůl mražené pokrmy s křupavou krustou a studeným, krémovým vnitřkem. Tato neobvyklá konzistence je klíčem k neskutečným a naprosto unikátním pokrmům.
- Rychlé jednosměrné zmrazení pracovní desky do teploty -34,4 °C
- Pokrm ztuhne na povrchu, ale uvnitř zůstane v tekutém či polotekutém stavu
- Zmrazí omáčky, pyré a vytvoří polozmrzlé potraviny s duální strukturou, tj.stabilním a křupavým povrchem i chladným krémovitým jádrem
- Síťový vypínač, přívodní kabel 240 V
- Rozměr pracovní mrazící desky 365x235 mm
- Kryt s uchem pro bezpečné zakrytí mrazící desky
Parametry
Rozměry mm (ŠxHxV) | 415x410x358 |
Příkon elektrický (kW) | 1,3 / 230 |
Napětí (V) | 230 |
Váha (kg) | 34,5 |
Teplotní rozsah (°C) | -34 |
Použití | Profesionální |
Rozměry mm (ŠxHxV) | 415x410x358 |
Příkon elektrický (kW) | 1,3 / 230 |
Napětí (V) | 230 |
Váha (kg) | 34,5 |
Teplotní rozsah (°C) | -34 |
Použití | Profesionální |