Tyčový mixér 5KHBV53EOB KitchenAid černá

KIA-KHBV53EOB.

KitchenAid

Skladem

Výkonný tyčový mixér se sekáčkem, metlou, plastovou nádobou s víkem a měkkou krytkou, která chrání vaše nádobí. Pohodlné ovládání jednou rukou, elektronická regulace otáček.

Více informací


Cena s DPH

2 990 Kč

2 845 Kč
Ceníková cena bez DPH 2 471 Kč
Cena bez DPH2 351 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -145 Kč


- +
0.0

Kompaktní univerzální tyčový mixér s lehkou konstrukcí, který lze snadno ovládat pouze jednou rukou. Ideální pro ty, kteří žijí vášní pro vaření. S mixérem máte vždy plnou kontrolu nad přípravou všech svých lahodných receptů a nápojů - od mléčných koktejlů, polévek a smoothies až po hummus, omáčky a dětskou výživu.

Flexibilní a snadno ovladatelný mixér se rychle stane jedním z vašich oblíbených zařízení. Mixovací nádoba o objemu 700 ml bez obsahu BPA s odměrkou a víkem snižuje potřebu používat několik odměrek nebo mís. Jednoduše můžete připravit, naservírovat a uskladnit potraviny v jediné nádobě. Bez ohledu na to, zda připravujete polévku nebo šleháte mléčný koktejl, vše snadno uděláte pomocí dostatečně dlouhé odnímatelné mixovací tyče z nerezové oceli.

Aby se zabránilo poškrábání nádobí, je tyčový mixér vybaven ochranným krytem. Variabilní úrovně rychlosti vám nabízejí větší flexibilitu a kontrolu nad výsledkem. Díky regulátoru rychlosti můžete připravovat pokrmy a nápoje tak, jak chcete.

Vlastnosti a výhody

Záruka
Na tento model se vztahuje 2 roky záruky.

Odnímatelná mixovací tyč (20,3 cm) se 4bodovým nožem z nerezové oceli
Pro snadné míchání, mixování, přípravu pyré, drcení, pěnění, šlehání a sekání  všech surovin i v hlubších hrncích, mísách a nádobách. Lze mýt v myčce na nádobí (pouze v horním koši).

Kryt na ochranu nádobí
Používá se k zamezení poškození nádobí tyčovým mixérem. Lze mýt v myčce na nádobí (pouze v horním koši).

700 ml nádoba tyčového mixéru s víkem a vyznačenou měrnou stupnicí
Snižuje potřebu používat několik odměrek či mís. Potraviny můžete jednoduše připravit, naservírovat a uskladnit v jediné nádobě. Z materiálu bez BPA. Lze mýt v myčce na nádobí (pouze v horním koši).

Technická specifikace 

  • Příkon :  180 W (nevyjadřuje výkon motoru)
  • Typ motoru : AC (střídavý proud)
  • Napětí : 220-240V / 50-60Hz
  • Počet otáček :  8250 - 11600 ot./min.
  • Materiál motorové jednotky : plast
  • Délka kabelu : 1,52 cm
  • Rozměry výrobku : 41,4 × 9,0 × 6,3 cm
  • Rozměry balení : 32,7 × 12,5 × 12,5 cm
  • Hmotnost výrobku : 935 g
  • Hmotnost balení : 1,53 kg

Parametry

Příkon elektrický (kW)0,18
Barvačerná
Použitídomácí

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

Příkon elektrický (kW)0,18
Barvačerná
Použitídomácí

Napsat recenzi

Tyčový mixér 5KHBV53EOB KitchenAid černá

Tyčový mixér 5KHBV53EOB KitchenAid černá

Výkonný tyčový mixér se sekáčkem, metlou, plastovou nádobou s víkem a měkkou krytkou, která chrání vaše nádobí. Pohodlné ovládání jednou rukou, elektronická regulace otáček.

Zpráva

Odeslat zprávu