Šlehač plochý na těsto 5KSMPB5W KitchenAid

KIA-KSMPB5W.

KitchenAid

Skladem

Určeno pro robot Artisan 5KSM45, 5KSM90, 5KSM125, 5KSM150, 5KSM156, 5KSM175, 5KSM180, 5KSM185.

Více informací


Cena s DPH

1 490 Kč

1 425 Kč
Ceníková cena bez DPH 1 231 Kč
Cena bez DPH1 177 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -65 Kč


- +
0.0

Šlehač je určen pro přípravu kvalitního, ručně vyrobeného těsta s menším úsilím. Po spárování s planetárním pohybem kuchyňského robotu šlehač do suchých přísad snadno rozmačká studené máslo na kousky o správné velikosti, aniž by ho rozpustil.

Vodorovná konstrukce nožů pomáhá s náročným krájením másla do těsta. Vytváří tu správnou konzistenci pro kvalitní, ručně vyrobené těsto.

Lze použít pro zpracování různých pokrmů, včetně džemů s kousky ovoce, vaječného salátu, bramborové kaše, vdolků, koláčů, sušenek, slaných koláčů, guacamole, bramborového salátu či k drcení masa a lisování ovoce a zeleniny. Kuchyňský robot není součástí balení.

  • Záruka -  2 roky 
  • Materiál:  slitina hliníku s bílým nástřikem
  • Stěrka - pro snadné čištění šlehače.
  • Rozměry výrobku  : 15,37 × 13,84 × 3,56 cm
  • Rozměry balení : 18,42 × 16,67 × 4,13 cm
  • Hmotnost : 0,136 kg
  • Hmotnost balení  : 0,27 kg
  • Lze mýt v myčce na nádobí v horním koši, doporučujeme mýt ručně.

Parametry

MateriálOdlitek hliníku potažený nelepivým nylonem

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

MateriálOdlitek hliníku potažený nelepivým nylonem

Napsat recenzi

Šlehač plochý na těsto 5KSMPB5W KitchenAid

Šlehač plochý na těsto 5KSMPB5W KitchenAid

Určeno pro robot Artisan 5KSM45, 5KSM90, 5KSM125, 5KSM150, 5KSM156, 5KSM175, 5KSM180, 5KSM185.

Zpráva

Odeslat zprávu