Bezdrátový ruční šlehač 5KHMB732EAC KitchenAid mandlová

KIA-KHMB732EAC.

KitchenAid

Skladem

Cena s DPH

4 289 Kč

4 079 Kč
Ceníková cena bez DPH 3 545 Kč
Cena bez DPH3 371 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -210 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Nechcete se nechat v kuchyni omezovat šňůrami? Chcete svobodně tvořit a hledáte spolehlivou pomocnou ruku do domácnosti? Pak zvolte ruční šlehač 5KHMB732 s možností nastavení 7 různých rychlostí, pro snadné použití "jednou rukou" a bez zavazející šňůry, Nabízí nekonečné možnosti v jednom jediném zařízení.

Šlehač navržen tak, aby stál sám o sobě v pracovním prostoru a nemuseli jste jej umisťovat do  mísy. Pomalé míchání pro hrubé ingredience, střední rychlosti pro krémové konzistence a vysoká rychlost pro šlehání bílků a krémů.

Doplňte si svou kolekci bezdrátových spotřebičů KitchenAid zahrnující také tyčový mixér a mini food processor. Ať budete připravovat cokoli a jakkoli, kolekce nabízí optimální výkon a dobu provozu. V prodeji samostatně.

 

Vlastnosti a výhody

Záruka - na tento model se vztahuje 2 roky záruky.

Kompaktní bezdrátový ruční šlehač s podstavou pro vzpřímenou polohu - stojí zcela sám, snadno se používá.

12V lithium-iontová dobíjecí baterie - zajišťuje optimální výkon a dobu provozu. Eliminuje omezení související s kabelem.

7 rychlostí - zvolte si perfektní rychlost k míchání, mixování a šlehání.

Turbošlehače z nerezové oceli - navrženy k pečlivému promíchání přísad.

Funkce „měkký  start“ - šlehače přejdou do vybrané rychlosti postupně, čímž se zabraňuje rozstřikování.

Šlehací metla se 16ti dráty - slouží pro přípravu šlehačky, sněhu, omáček či pudinku.

 

Standardní příslušenství

Turbošlehače II z nerezové oceli -  jsou určeny ke snadnému zpracování hutných směsí. Lze mýt v myčce na nádobí.

Nabíječka - umožňuje snadné nabíjení. Lze ji použít se všemi výrobky z kolekce. Baterii je třeba nabíjet, dokud nebude ukazatel stavu baterie svítit zeleně.

Ukazatel stavu baterie – nabíjecí port – ovladač rychlosti (7 rychlosti)- tlačítko pro uvolnění šlehačů - posuvné ovládací prvky ručního šlehače, snadné použití.

 

Technické parametry

  • Typ motoru : DC (stejnosměrný proud)
  • Napětí : 12 V
  • Počet otáček : 350 až 1 100 ot./min.
  • Rychlosti : 7
  • NabíječkaANO
  • Typ baterie : Lithium-iontová dobíjecí baterie
  • Orientační čas pro plné dobití : 2 hodiny
  • Materiál motorové jednotky : plast
  • Délka kabelu  : 152,4 cm
  • Rozměry výrobku : 29,7 × 9 × 19,2 cm
  • Rozměry balení : 27,5 × 19,3 × 13,5 cm
  • Hmotnost výrobku : 950 g
  • Hmotnost balení : 1,8 kg

Parametry

Barvamandlová

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

Barvamandlová

Napsat recenzi

Bezdrátový ruční šlehač 5KHMB732EAC KitchenAid mandlová

Bezdrátový ruční šlehač 5KHMB732EAC KitchenAid mandlová

Zpráva

Odeslat zprávu