Vyhřívaná rozprašovací pistole na čokoládu hotCHOC Krea Swiss, nádobka 550 ml
KRS-12140105
Není skladem- Konstantní teplo – žádné zaschlé potraviny neucpávají trysku
 - Izolace nádoby vám umožní pracovat až hodinu bez opětovného zahřívání nádoby
 - Jednoduché, spolehlivé a snadno použitelné – není potřeba stlačený vzduch
 - Snížený výkon umožňuje jemné stříkání pro sametový efekt
 
21 659 Kč
17 303 KčSleva -4 356 Kč
Byla navržena speciálně pro rozprašování směsi 50% čokolády / 50% kakaového másla při teplotním rozsahu 28-35 °C. Speciální topná jednotka a izolační pouzdro obklopující trysku udržuje čokoládovou tekutinu a izolace nádoby zpomaluje rychlost chlazení materiálů. Nastavení výkonu 40 W a velikosti trysek a pístů umožňují stříkání tenké vrstvy materiálu s minimálním přestřikem nebo hlukem ve srovnání s jinými postřikovači a systémy air brush.
Tento účelový ruční elektrický rozprašovač na čokoládu lze použít pro zakrývání otisků prstů/dokončování, vytváření sametového/mraženého efektu, přípravu forem, tečkované pralinky nebo přidávání silnějších vrstev do dortů a pečiva atd. Toto je nástroj, který musí mít každý profesionál. čokolatiér, řemeslník nebo cukrář.
 Standardní vybavení:
- Polypropylenová nádoba objemu 550 ml
 - Kulatá tryska R6 (0,6 mm)
 - Zahnutý prodlužovací nástavec na trysku
 - Jednotka pro ohřev trysky
 - Izolační manžety nádoby a topné jednotky
 
Parametry
| Rozměry mm (ŠxHxV) | 60 x 230 x 205 | 
| Váha (kg) | 1,3 | 
| Objem nádoby (Ltr.) | 0,55 | 
| Výkon (W) | 40 | 
| Maximální průtok ( g/min.) | 120-200 | 
| Maximální hustota ( DIN/sec ) | 20-28 | 
| Délka kabelu (cm) | 240 | 
| Hlučnost | 75 dB | 
| Rozměry mm (ŠxHxV) | 60 x 230 x 205 | 
| Váha (kg) | 1,3 | 
| Objem nádoby (Ltr.) | 0,55 | 
| Výkon (W) | 40 | 
| Maximální průtok ( g/min.) | 120-200 | 
| Maximální hustota ( DIN/sec ) | 20-28 | 
| Délka kabelu (cm) | 240 | 
| Hlučnost | 75 dB |