Vyhřívaná rozprašovací pistole na čokoládu hotCHOC Krea Swiss, nádobka 550 ml

KRS-12140105

Skladem
  • Konstantní teplo – žádné zaschlé potraviny neucpávají trysku
  • Izolace nádoby vám umožní pracovat až hodinu bez opětovného zahřívání nádoby
  • Jednoduché, spolehlivé a snadno použitelné – není potřeba stlačený vzduch
  • Snížený výkon umožňuje jemné stříkání pro sametový efekt

Více informací


Cena s DPH

21 659 Kč

17 303 Kč
Ceníková cena bez DPH 17 900 Kč
Cena bez DPH14 300 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -4 356 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Byla navržena speciálně pro rozprašování směsi 50% čokolády / 50% kakaového másla při teplotním rozsahu 28-35 °C. Speciální topná jednotka a izolační pouzdro obklopující trysku udržuje čokoládovou tekutinu a izolace nádoby zpomaluje rychlost chlazení materiálů. Nastavení výkonu 40 W a velikosti trysek a pístů umožňují stříkání tenké vrstvy materiálu s minimálním přestřikem nebo hlukem ve srovnání s jinými postřikovači a systémy air brush.

Tento účelový ruční elektrický rozprašovač na čokoládu lze použít pro zakrývání otisků prstů/dokončování, vytváření sametového/mraženého efektu, přípravu forem, tečkované pralinky nebo přidávání silnějších vrstev do dortů a pečiva atd. Toto je nástroj, který musí mít každý profesionál. čokolatiér, řemeslník nebo cukrář.


 Standardní vybavení:

  • Polypropylenová nádoba objemu 550 ml
  • Kulatá tryska R6 (0,6 mm)
  • Zahnutý prodlužovací nástavec na trysku
  • Jednotka pro ohřev trysky
  • Izolační manžety nádoby a topné jednotky

Parametry

Rozměry mm (ŠxHxV)60 x 230 x 205
Váha (kg)1,3
Objem nádoby (Ltr.)0,55
Výkon (W)40
Maximální průtok ( g/min.)120-200
Maximální hustota ( DIN/sec ) 20-28
Délka kabelu (cm)240
Hlučnost75 dB
Rozměry mm (ŠxHxV)60 x 230 x 205
Váha (kg)1,3
Objem nádoby (Ltr.)0,55
Výkon (W)40
Maximální průtok ( g/min.)120-200
Maximální hustota ( DIN/sec ) 20-28
Délka kabelu (cm)240
Hlučnost75 dB

Napsat recenzi

Vyhřívaná rozprašovací pistole na čokoládu hotCHOC Krea Swiss, nádobka 550 ml

Vyhřívaná rozprašovací pistole na čokoládu hotCHOC Krea Swiss, nádobka 550 ml

  • Konstantní teplo – žádné zaschlé potraviny neucpávají trysku
  • Izolace nádoby vám umožní pracovat až hodinu bez opětovného zahřívání nádoby
  • Jednoduché, spolehlivé a snadno použitelné – není potřeba stlačený vzduch
  • Snížený výkon umožňuje jemné stříkání pro sametový efekt

Zpráva

Odeslat zprávu