Značky Počet značek: 83

  • THESIS

    Značka THESIS patří do portfolia italské rodinné společnosti KRUPPS, která vyrábí již více jak 40 let mycí stroje na sklo, bílé a černé nádobí, průchozí myčky ale i tunelové automaty. Thesis nabízí širokou nabídku profesionálních myček rozdělených do 6-ti modelových řad, které se od sebe liší vybaveností, ovládáním a volitelným příslušenstvím. Zkušenosti, kvalita, výkon, spolehlivost - to jsou silné stránky produktů THESIS, díky nimž jsou úspěšné a oblíbené u mnoha zákazníků.
    KRUPPS vždy věnovala věnovala pozornost životnímu prostředí, účinnosti mytí a úsporám energie. Již dlouhou dobu společnost navrhuje a vyrábí tzv. "eco-friendly" zařízení, jehož podstatou je snížení energetické náročnosti a zvýšení ohleduplnosti k životnímu prostředí. Od doby zrodu konceptu "ECOLOGY line" společnost dosáhla certifikace garantující nízký dopad na životní prostředí a vyšší úsporu vody a energie. Právě výzkum a vývoj hraje důležitou roli v historii a rozvoji společnosti a zároveň vytváří závazek ke tvorbě nových koncepcí splňujících nejpřísnější normy a standardy. Myčky vyráběné pod značkou Thesis si můžete nakonfigurovat přesně podle Vašich potřeb. Můžete vybírat z modelových řad: TOP line, ECOLOGY line, STEEL line, HANDY line, TAKE line a SYSTEM line. Nabídka myček THESIS bude postupně doplňována na e-shop dovozce pro ČR: www.GastroNakup.cz

     

    Počet produktů: 15

    Thesis Krupps Washing system Myčka Myčka skla Myčka nádobí Profesionální myčka Myčky Myčky nádobí a skla Myčka průběžná Myčky průběžné GastroNakup Myčka do školy Myčka do restaurace Myčka do hotelu Průchozí Myčka průchozí Myčky průchozí mytí nádobí Dezi

    zobrazit produkty
  • TOMGAST

    Český velkoobchodní prodejce gastrovybavení 

  • Ugolini

    Mario Ugolini se narodil v Rimini 27. srpna 1912, ale ve věku pěti let se přestěhoval se svou rodinou do Milána. Zde se od útlého věku naučil opravovat první domácí chladničky, které právě dorazily na italský trh. Geniální, nadšený vynálezce, 100% samouk, uplatnil svou invenci při tvorbě několika prototypů.
    Inovace a kvalita produktů jsou klíčovým prvkem, který nám pomáhá vyniknout a objevit se na stále více konkurenčním trhu. Věříme, že produkt na vysoké úrovni je vždy výsledkem sbližování několika odborníků, a proto jsou naše výrobky vyvíjeny interně týmem designérů, kteří věnují pečlivou pozornost novým technologiím a potřebám našich zákazníků. Maximální pozornost na kvalitě, detailech a funkčnosti v kombinaci s použitím nejnovějších konstrukčních technologií znamenala, že naše výrobky byly oceňovány po celém světě.

  • WARING Commercial

    Firma WARING Commercial byla založena v roce 1940.
    Společnost WARING, již před 80 lety představila své první mixery v Americe a dnes je jedním z předních výrobců kvalitních spotřebičů pro domácnost a odolných profesionálních zařízení určených pro gastronomii a laboratorní účely. Firma WARING® COMMERCIAL vyrábí své zařízení ve dvou produktových segmentech : výkonná profesionální zařízení pro přípravu a zpracování potravin a zeleniny (kutry, krouhače, mixery průmyslové, barové a drink mixery, mletí koření) a dále výkonná profesionální zařízení pro tepelnou přípravu (toastry, salamandr grily, fritézy, kontaktní grily, vaflovače atd.). 80 let výroby a zkušeností, umožňují konstruovat a vyrábět firmě WARING profesionální zařízení pro vynikající výsledky zpracování potravin.
    Výrobky Waring Commercial najdete v nabídce mna e-shopu: www.GastroNakup.cz 

  • ZEPÉ

    Italský výrobce flambovacích vozíků a buffetových systémů pro výdej snídaní self service.

  • ZUMEX

    Španělský výrobce automatických lisů na citrusy.