Značky Počet značek: 83

  • L.TELLIER

    Francouzský výrobce profesionálních otvíračů konzerv, pasírovacích sít a kráječů ovoce a zeleniny.

  • La MONFERRINA

    Od roku 1978 La Monferrina vyrábí profesionální stroje pro výrobu těstovin výhradně v Itálii. Stroje jsou určeny pro použití v restauracích, pizzeriích a průmyslovém odvětví. Exkluzivní projekty, studované a vyvíjené interně za účelem výroby těstovin všeho druhu ve jménu snadnosti použití, kvality a pravosti finálního produktu.
    V roce 2010 se zrodila společnost Imperia & Monferrina, jejíž povolání jsou těstoviny a technologie, které ji vyrábějí ve všech možných tvarech a velikostech: od malého domácího stroje po výrobní linky a velké průmyslové závody prodávané v Itálii a jinde ve světě. Stručně řečeno, 6 až 600 kg těstovin za hodinu.
    Výhradní dovozce výrobků La Monferrina pro Českou republiku je firma KARMEB spol.s r.o. Nabídku strojů La Monferrina najdete na e-shopu: www.GastroNakup.cz

    Počet produktů: 85

    výrobníky těstovin monferina monferrina

    zobrazit produkty
  • LIEBHERR

    Firmu Liebherr založena v roce 1949 ve městě Kirchdorf an der Iller v Německu poblíž Memmingenu, své aktivity rozšiřovala i do jiných evropských zemí například do Rakouska, Švýcarska a mnoha dalších mezi nimi i do České republiky. Společnost vyrábí velmi kvalitní chladničky, mrazničky, ale i další spotřebiče, čímž vytváří velmi širokou a ucelenou nabídku. Tato nabídka je určena nejen do domácnosti, ale i pro profesionální využití. Skupina Liebherr je nejen výrobcem domácích elektrických spotřebičů, ale i světovým výrobcem jeřábů, stavebních strojů, dopravních prostředků, strojů pro průmysl. Ze spotřební elektroniky se Liebherr soustředí na vysoce kvalitní domácí spotřebiče, ledničky, mrazáky, chladicí vitríny. Liebherr vyrábí v 25 továrnách v 11 zemích na čtyřech kontinentech.

    Počet produktů: 1

    Liebherr Chlazení Mrazák Lednice

    zobrazit produkty
  • Matfer

    Francouzská společnost Matfer, s dlouholetou tradicí v gastronomii, je předním výrobcem profesionálního kuchyňského nářadí a nádobí. Tato společnost je známá svým vysokým standardem kvality, který je ztělesněný v jejich široké škále kuchyňských nástrojů. Zahrnuje to vše od pekáčů, forem na dorty a nůžek na drůbež po vysoce kvalitní kuchyňské nože.

    Matfer je hrdý na své produkty, které jsou vytvořeny s ohledem na potřeby a požadavky profesionálních kuchařů a restaurací. Jejich produkty jsou výsledkem hlubokého porozumění gastronomického průmyslu a neustálého důrazu na inovace a vylepšování.

    Jednou z klíčových produktových řad je Bourgeat, která je tvořena špičkovým kuchyňským nádobím a pomůckami pro profesionální gastronomii. Řada Exoglass nabízí kuchyňské nářadí vyrobené z odolného materiálu Exoglass, zatímco řada Pelton je známá svými vysoce kvalitními kuchyňskými noži. Konečně, jejich řada Matfer je významná svými kuchyňskými pomůckami pro profesionální gastronomii.

    Matfer je nejen výrobce, ale také partner pro gastronomický průmysl. Společnost je ceněna pro svou odbornost, spolehlivost a technickou dokonalost, díky čemuž jsou její produkty hojně využívány v renomovaných restauracích, hotelích a pekárnách po celém světě.

    Všechny výrobky Matfer jsou navrženy a vyrobeny s nejvyššími standardy kvality a výkonu. Společnost Matfer je tak oprávněně považována za synonymum pro excelenci ve světě profesionální gastronomie.

  • MATFER BOURGEAT

    Matfer Bourgeat je francouzská průmyslová skupina, která je plně ve vlastnictví rodiny. Během posledních dvou století se skupina stala lídrem v oboru profesionálních kuchyní a laboratoří po celém světě. Matfer Bourgeat se zaměřuje na zákazníka a uspokojuje potřeby obchodu s potravinami, konvenčních a luxusních hotelů, odborných kuchyní, kvalitního stravování a stravovacích služeb. Skupina nastavuje mezinárodní standard v pečivu, pekárně a restauracích. Patří mezi hrstku dodavatelů po celém světě, kteří jsou schopni poskytnout kompletní sortiment kuchyňského náčiní a vybavení pro jakékoli zařízení pro provozování potravin. 

    Síť Matfer Bourgeat International skupiny se specializuje na dodávky kuchyňského vybavení pro luxusní hotely a exportuje francouzskou kvalitu do více než 80 zemí. Specializuje se na poskytování kuchyňského náčiní, drobného vybavení a položek bufetu pro nové hotelové projekty a poskytuje „one stop shop“ pro vaše potřeby OS&E.

  • MILANTOAST

    MilanToast je italská společnost specializující se na výrobu profesionálního vybavení pro vaření a přípravu snídaní, občerstvení a rychlých obědů vynikajícím způsobem pro hotelnictví a stravování.

    Od roku 1948 soustředí velkou energii na studium produktů, které splňují konkrétní požadavky. Potřeby, které uspokojují jsou různé: opékání krajíců chleba, vaření hamburgerů, pizzy, bruschetta, příprava horkých a voňavých sendvičů, vymýšlení rychlých gastronomických fantazií.

    Díky kvalitě, stylu a spolehlivosti výrobků je dnes Milantoast mezinárodní společností a jejich výrobky se prodávají v mnoha zemích po celém světě a oceňují je světově proslulí kuchaři.
    Produkty značky MilanToast nejdete na e-shopu přímého dovozce firmy Karmeb: www.GastroNakup.cz

  • Nemox

    Nemox je moderní společnost, která spojuje technologické inovace a špičkovou kvalitu a vytváří produkty zítřka již dnes.
    Nemox je: Design, vývoj, inženýrství, výroba inovativních specializovaných zařízení s vysoce kvalitní technologií a funkčním obsahem, pro domácí i profesionální použití.

    V roce 1994 byla Nemox jednou z prvních společností v Itálii, která získala certifikaci ISO 9001:2015.

    Nemox silně podporuje „Made in Italy“ a ponechává design, konstrukci a výrobu svých produktů v Itálii.
    Od svého založení v roce 1986 až dodnes společnost vyrobila více než 6 500 000 zmrzlinových strojů, které byly vyvinuty speciálně pro potřeby rodin a profesionálních uživatelů.

    Dnes je NEMOX International předním světovým výrobcem strojů na zmrzlinu a sorbetů. Tohoto cíle bylo dosaženo díky inovaci, kvalitě, funkčnosti a nabídce široké škály strojů. Dovozcem výrobků NEMOX je společnost KARMEB a nabídku výrobníků zmrzliny najdete na e-shopu: www.GastroNakup.cz

  • NOAW

    Italská společnost NOAW srl vyrábí profesionální nářezové stroje od roku 1972. Je světovým lídrem ve výrobě zařízení vhodných pro všechny druhy nářezových strojů. Výrobní závod společnosti NOAW je v Solbiate Arno v provincii Varese, 40 km od Milána v oblasti s vysoce průmyslovým povoláním. Nářezové stroje značky NOAW vyrábí v závodě o rozloze 24000 mq. Nářezové stroje Noaw jsou zcela kompletně vyráběny v Itálii. 
    NOAW vyrábí kompletní řadu modelů: s průměrem nožee od 220 do 400 mm; gravitační i kolmé nářezáky (na uzeniny a maso), ale také automatické a poloautomatické a v neposlední řadě nářezové stroje manuální setrvačníkové FLYWHEEL. Všechny stroje jsou jedinečné svým designem a kvalitou, ale také vynikají spolehlivou funkčností.
    Dovoz, prodej a servis nářezových strojů NOAW pro ČR zajišťuje společnost KARMEB. Nabídku nářezových strojů značky NOAW najdete na e-shopu dovozce: www.GastroNakup.cz .

  • NORDline

    NORDline je ryze českou značkou s pevnou pozicí na trhu a tradicí již od roku 2006. Sortiment značky představuje zejména chladicí a mrazicí technika, zařízení pro gastronomii a vytápění.  NORDline přináší širokou škálu produktů, jejichž rozličnost je dána pečlivým výběrem a testováním předních světových výrobců s ohledem na prvotřídní kvalitu a moderní design. Výrobky NORDline tedy spotřebiteli nabízí vše, co potřebuje – kvalitní provedení, moderní design, řadu praktických funkcí a snadnou obsluhu. Výrobky NORDline jsou převážně vyráběny v Číně. Pro veškeré výrobky je zajištěn záruční i pozáruční servis v celé České republice a snadno dostupné náhradní díly.
    Nabídku výrobků NORDline najdete na našem e-shopu

  • PrismaFood

    Přední evropský výrobce technologie pro pizzerie všechny své výrobky konstruuje v italské Valvasone. Nabízí kvalitní pizza pece, spirálové hnětače, mechanické lisy na těsto a další produkty.
     Společnost Prismafood srl. vlastní celý výrobní proces, a díky tomu může svým zákazníkům zaručit stálou kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek na technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů.

  • QualityFry

    QualityFry je španělský výrobce a vedoucí průkopník pokroku v profesionálním vaření prostřednictvím technologie automatického smažení bez kouře a zápachu, kterého lze dosáhnout pouze s produkty Ecofry iQ. Fritézy QualityFry se systémem Ecofry jsou technologií pro zdravé, udržitelné smažení bez kouře, zápachu a mísení chutí, které přineslo revoluci ve světě profesionálního vaření. Automatické fritézy iQ QualityFry využívají technologii Ecofry, která umožňuje úsporu elektrické energie o 24%, zkrácení doby smažení o 27% a snížení spotřeby oleje o 37%, což znamená nejen zlepšení výkonu produktu, ale také nižší obsah absorbovaných tuků v pokrmu. Čímž QualityFry dosahuje kvalitnějšího a zdravějšího smažení.         

  • Redfox

    Pod značkami RM Gastro a REDFOX nabízíme ucelený sortiment produktů a technologií používaných v gastronomických provozech po celém světě. Zákazník se může spolehnout na naše profesionální služby i komplexní řešení kuchyňských provozů. Ve spolupráci s našimi obchodními partnery nabízíme v každé zemi přesně to, co naši zákazníci potřebují.

  • RM GASTRO

    Pod značkami RM GASTRO a REDFOX nabízíme komplexní a široké portfolio produktů, služeb s profesionálním řešením. Značka RM GASTRO a REDFOX představuje ucelený sortiment produktů a technologií používaných v gastronomických provozech po celém světě. Zákazník se může spolehnout na profesionální služby i komplexní řešení kuchyňských provozů od rychlého občerstvení, přes pizzerie, bary, kavárny, cukrárny, restaurace, hotely, závodní a školní jídelny, až po výrobny jídla

  • ROBOT COUPE

    Přední evropský výrobce strojů z oblasti gastronomie pro dynamickou přípravu z Burgundska ve Francii. Společnost Robot Coupe byla založena v roce 1960 a úspěšně dodává na trh zařízení více než 60 let. Je držitelem světového prvenství v oblasti kuchyňských zařízení a od roku 1990 je zastoupena i na českém trhu. Zařízení této značky je určeno do profesionálních kuchyní všech rozměrů od bufetů, restaurací, školních jídelen, mateřských škol, nemocnic až po vysokoškolské menzy a další. Výrobky Robot Coupe můžete zakoupit na e-shopu www.GastroNakup.cz. Prodej a servis značky Robot Coupe provádí firma KARMEB.

  • ROLLER GRILL

    Společnost ROLLER GRILL International byla založena v roce 1947 ve Francii ve městě Bonneval. Dnes je Roller Grill evropským leadrem ve výrobě a dodávání gastronomického zařízení jako jsou: infračervené toustovače, multifunkční trouby, fritézy, bain-marie, vyhřívané vitríny, chladicí vitríny, kontaktní grily, grilovací plotny , indukční varné desky, palačinkovače, vaflovače, ohřívače, udírny, grily na gyros a kebab, pekáče, fontány, bufety atd. Všechny výrobky Roller Grill jsou vyráběny ve Francii, inovativní, kvalitní a v dobrém poměru cena/kvalita.

  • ROTISOL

    Francouzská společnost ROTISOL vyrábí již od roku 1954 nejkrásnější a energeticky úsporné grily v různých modelových řadách. Rodinná firma s bohatými zkušenostmi v oblasti grilování vyrábí a stále zdokonaluje své grily již více jak 69 letRotisol  nejen navazuje na skvělou tradici tohoto historického a oblíbeného stylu francouzské kuchyně, ale v průběhu let byl zodpovědný za mnoho inovací. V průběhu posledních let společnost Rotisol  rozšiřovala své modelové řady grilůaby uspokojila rostoucí mezinárodní poptávku po svých kvalitních výrobcích. V nabídce profesionálního kuchyňského vybavení najdete plynové grily, jejichž výhodou je mobilita a možnost prodeje na trzích. Další variantou jsou elektrické grily, které nabízí jehlové nebo košíkové varianty. Vlajkovou modelovou řadou značky ROTISOL jsou modely OLYMPIA a MILLENIUM. Obě tyto řady jsou synonymem pro špičkový design a úsporu energie. 

  • Sammic

    Španělská společnost Sammic vyrábí kvalitní vybavení pro stravování, hotelnictví a potravinářský průmysl.

    Společnost byla založena v roce 1961 místními podnikateli a společnost zahájila svoji činnost jako výrobce zařízení pro dynamickou přípravu jídel. V průběhu času se nabídka společnosti Sammic rozšířila a dnes dodává širokou škálu produktů.

  • Sanela

    SANELA spol. s r.o. je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky. Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky zákazníků na moderní sociální zařízení a jejich vybavení. Obchodní značka je spojována s kvalitními výrobky nové generace sanitární techniky.  Společnost byla založena v roce 1997 v Lanškrouně, kde vlastní výrobní závod. V současné době nabízí výrobní program široké portfolio výrobků, které jsou plně využívány na sociálních zařízeních ve veřejném i privátním sektoru a v gastronomických provozech.

    Hlavní kostru výrobního sortimentu společnosti tvoří:

    • automatické splachovače pisoárů a toalet
    • automatické umyvadlové baterie
    • automatická ovládání sprch
    • nerezová umyvadla a dřezy
    • nerezové pisoáry, pisoárové žlaby a WC
    • nerezové žlaby a výlevky
    • nerezové doplňky
    • produkty z nerezu vyráběné podle požadavku zákazníka

    Všechny výrobky jsou navrženy a vyráběny v souladu se systémem řízení jakosti ISO 9001:2000, splňují požadavky evropských i mimoevropských norem. Společnost poskytuje na všechny výrobky 2-letou záruku.

  • SAYL

    SAYL je dynamická a živá společnost bez obav z investování úsilí do rušivých nápadů, které mohou poskytnout krásnější a ekologičtější produkty. Produkty s novými funkcemi a koncepty pro gastronomii.
    Proto Sayl vytvořil svůj katalog s úmyslem generovat jedinečné vitríny, protože počet přizpůsobitelných funkcí znamená, že žádné dvě vitríny Sayl nejsou stejné. Bohatou nabídku chladících, vyhřívaných i neutrálních vitrín SAYL najdete na stránkách dovozce www.GastroNakup.cz 

  • Scotsman



  • SERVER products

    Dnešní technologie mají sílu propojit a vylepšit každý zážitek z jídla. Americká společnost SERVER zabývající se výrobou dávkovačů potravin a nápojů navrhuje chytřejší řešení pro vaše každodenní výzvy, abyste mohli sloužit snadněji, rychleji a lépe než kdy předtím. Minulost byla vždy o budoucnosti. Inovativní kořeny SERVER začaly v kině v roce 1949, kdy vyvinuli jednodušší a efektivnější způsob rozpouštění a podávání másla na popcornu. Progresivní a inovativní myšlení ve společnosti SERVER probíhá a i nadále se inspirují v průmyslovém designu a pokročilé technologii, aby jejich výrobky odpovídaly každodenním výzvám v celém potravinářském průmyslu. Posláním společnosti Server je vytvářet kvalitní, inovativní produkty, které se snadno používají a poskytují roky spolehlivé služby.
    Mezi nejznámější produkty SERVER se řadí 
    Bezdotykové zásobníky a dávkovací stanice Express, Ohřívače IntelliServ, mechanické a elektronické bezdotykové dávkovače Direct-Pour.

    Počet produktů: 4

    SERVER Dávkovače Bezdotykové dávkovače

    zobrazit produkty
  • Silanos

      Společnost Silanos byla založena v roce 1964 a od samého počátku se etablovala jako evropský lídr v oblasti profesionálního mytí nádobí. Vyrábí více než 30 000 myček nádobí a mycích doplňků ročně a nabízí širokou škálu produktů, od nejkompaktnějších myček skla po nejvýkonnější mycí linky s 9 000 talířů / hod. Výroba je přísně „Made in Italy“ a vyrábí se výhradně v továrně v Pioltello v provincii Miláno. Silanos je absolutní inovací v designu a procesu, nejen v oblasti průmyslových myček nádobí. Myčky na nádobí a sklo Silanos patří bezesporu mezi velmi kvalitní mycí přístroje pyšnící se velmi nízkou poruchovostí a mající punc profesionálně umytého nádobí a skla. Profesionální myčky na nádobí a skla velmi kvalitní Italské značky Silanos jsou vhodné do všech typů gastronomických provozů. Myčky na nádobí a skla Silanos jsou standardně vybaveny jak dávkováním mycího prostředku, tak i dávkováním oplachového prostředkuSilanos všem uživatelům těchto vysoce kvalitních myček doporučuje instalaci doplňkového změkčovače vody, díky kterému je eliminováno usazování vodního kamene v myčce a vede tak k úsporám mycích a oplachových prostředků. Tyto profesionální myčky Silanos můžeme dle vlastní volby doplnit ještě dalšími druhy košů tak, aby byl výsledek mytí více než optimální. 

  • SpidoCook

    Spidocook navrhuje, vyvíjí a vyrábí produkty pro profesionální vaření.

    Technologie design a výkon se spojují v neustálém hledání profesionálních řešení pro svět moderního cateringu,schopného uspokojit jeho neustále se vyvíjející potřeby.Od roku 1993 naše systémy vaření uspokojily tisíce provozovatelů a profesionálů v jejich každodenní poptávce po kvalitních profesionálních řešeních. Dnes je SpidoCook s prodejem a dodávkami ve více než 60 zemích po celém světě globálním partnerem pro všechny provozovatele, kteří hledají kvalitní profesionální řešení vaření. Přímý dovozce výrobků značky SpidoCook je společnost KARMEB. Nabídku produktů SpidoCook najdete na e-shopu: www.GastroNakup.cz. Záruční a pozáruční servis výrobků SpidoCook provádí dovozce společnost KARMEB.

  • Tefcold

    Tefcold se specializuje na chladicí a mrazicí techniku. Nabízí výrobky vysoké kvality, na které se mohou zákazníci spolehnout. Dánská značka Tefcold vznikla díky dvěma pánům, Fredu a Torbenu Christensenovým, kteří si založili roku 1987 firmu. Už tehdy se jejich výroba zaměřila na chladírenské a mrazicí zboží. Díky poctivému přístupu k zákazníkům i partnerům a vysoce kvalitním výrobkům si tak Tefcold jako značka získala ve světě respekt.
      V naší nabídce najdete od této značky chladicí a mrazicí skříně, pultové chladničky a mrazničky a dokonce i stolní chladicí nástavby. Zboží není jen v bílé barvě, jak bývá zvykem, máme k dispozici i výrobky s černým a nerezovým opláštěním.
      Díky modernizaci vybavení má většina skříní digitální termostat a setkáte se i se zabudovaným zámkem, který se ukázal být velice oblíbeným bonusem.