Výrobník tlačených těstovin průmyslový P100 s hnětačem

LMF-P100

La MONFERRINA

Pouze na objednání a uhrazení zálohy 80% Není skladem   

Monferrina P100 je automatický a velmi spolehlivý stroj, vhodný pro průmyslovou výrobu tlačených těstovin pomocí jakéhokoliv typu mouky i z tvrdé pšenice Semoliny. Je vhodný pro všechny druhy krátkých a dlouhých tlačených těstovin. Stroj P-100 je vybaven 2 hnětači těsta, elektrickým kráječem s regulací otáček a 1 bronzovou matricí. Chlazení tlačné hlavy pomocí průtoku vody. 

Více informací


Cena s DPH

1 066 978 Kč

983 488 Kč
Ceníková cena bez DPH 881 800 Kč
Cena bez DPH812 800 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -83 490 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Výrobník tlačených těstovin La Monferrina P100 je ideálním extrudérem pro velké restaurace a průmyslovou výrobu, kde chtějí vyrábět různé druhy čerstvých těstovin. Vyrobeno z nerezové oceli s odnímatelnými komponenty pro snadné čištění a díky vytlačovací hlavě s měnitelnou matricí vytváří krátké a dlouhé tvary těstovin. P100 je vybaven hnětači s nastavitelnou rychlostí, vytlačováním s nastavitelnou rychlostí a chlazením vodou pro vynikající extrudovaný produkt. Dva hnětače umožňují kontinuální výrobu čerstvých těstovin. Součástí dodávky je jedna standardní matrice podle vašeho výběru a automatický řezací nůž. 

  • P100 je plně automatický a mimořádně spolehlivý průmyslový stroj na výrobu tlačených čerstvých těstovin
  • Kompletní konstrukce je vyrobena z nerezové oceli včetně částí stroje, které jsou ve styku s těstovinami
  • 3 samostatné motory 400 V (4000 + 1800 + 1800 W) pro pohon 2 hnětačů a 1 tlačného formovacího systému
  • Jeden centrální přehledný ovládací panel všech funkcí pro jednoduché a efektivní ovládání
  • Tlačný systém výroby krátkých a dlouhých těstovin přímo z hnětače
  • Dokáže hnětat každý typ mouky i z tvrdé pšenice Semoliny
  • Je vybaven 2 hnětači těsta s vlastním nezávislým motorovým pohonem
  • Pneumatický systém sklápění horního hnětače těsta
  • Maximální kapacita každého hnětače je 30 kg těsta 
  • Kombinace 2 hnětačů s celkovou kapacitou 60 kg těsta výrazně urychluje výrobu a produkci
  • Tlačný šnekový systém s vyústěním do formovací matrice je spojen pouze se spodním hnětačem
  • Odnímatelná hřídel a šnek pro snadné čištění a údržbu, bez ventilátoru
  • Regulace tlaku na tlačné hlavě
  • Chlazení tlačného systému včetně bronzové formovací matrice zajišťuje průtokem studená voda
  • Variabilní regulace rychlosti hnětení, tlačného šnekového systému a automatického kráječe
  • Vyměnitelné bronzové matrice průměru 153 mm pro výrobu mnoha tvarů a rozměrů těstovin 
  • Stroj P100 díky širokému výběru matric zejména vhodný pro všechny typy krátkých a dlouhých čerstvých těstovin


    Základní výbava P100 obsahuje:
  • Elektrický rotační kráječ těstovin s regulací rychlosti (1 břitý + 2 břitý nůž)
  • 1 bronzové standardní matrice dle vlastního výběru
  • Připojení na chlazení vodou
  • 1 perforované plato na sušení těstovin
  • Mobilní integrovaný podstavec na kolečkách 
  • Klíč na demontáž matric průměru 153 mm

 

Parametry

Rozměry mm (ŠxHxV)815 x 1600 x 1600
Příkon elektrický (kW)7,6 / 400
Napětí (V)400
Váha (kg)372
MateriálNerez
OvládáníManuální
Teoretická výrobní kapacita (hod.)70 - 100 kg
Druh těstoviny1 dle vlastního výběru
Max.kapacita hnětače30 + 30 kg
PodstavecIntegrovaný
Průměr matrice (mm)153
Otáčky nožeVariabilní
Chlazení matriceVodou
Počet matric v ceně1 ks
Elektrický nůž v ceněAno
Přepravka na těstoviny v ceně1 ks
Ovládání horního hnětačePneumatické

La MONFERRINA

La MONFERRINA

Od roku 1978 La Monferrina vyrábí profesionální stroje pro výrobu těstovin výhradně v Itálii. Stroje jsou určeny pro použití v restauracích, pizzeriích a průmyslovém odvětví. Exkluzivní projekty, studované a vyvíjené interně za účelem výroby těstovin všeho druhu ve jménu snadnosti použití, kvality a pravosti finálního produktu.
V roce 2010 se zrodila společnost Imperia & Monferrina, jejíž povolání jsou těstoviny a technologie, které ji vyrábějí ve všech možných tvarech a velikostech: od malého domácího stroje po výrobní linky a velké průmyslové závody prodávané v Itálii a jinde ve světě. Stručně řečeno, 6 až 600 kg těstovin za hodinu.
Výhradní dovozce výrobků La Monferrina pro Českou republiku je firma KARMEB spol.s r.o. Nabídku strojů La Monferrina najdete na e-shopu: www.GastroNakup.cz

Rozměry mm (ŠxHxV)815 x 1600 x 1600
Příkon elektrický (kW)7,6 / 400
Napětí (V)400
Váha (kg)372
MateriálNerez
OvládáníManuální
Teoretická výrobní kapacita (hod.)70 - 100 kg
Druh těstoviny1 dle vlastního výběru
Max.kapacita hnětače30 + 30 kg
PodstavecIntegrovaný
Průměr matrice (mm)153
Otáčky nožeVariabilní
Chlazení matriceVodou
Počet matric v ceně1 ks
Elektrický nůž v ceněAno
Přepravka na těstoviny v ceně1 ks
Ovládání horního hnětačePneumatické

Napsat recenzi

Výrobník tlačených těstovin průmyslový P100 s hnětačem

Výrobník tlačených těstovin průmyslový P100 s hnětačem

Monferrina P100 je automatický a velmi spolehlivý stroj, vhodný pro průmyslovou výrobu tlačených těstovin pomocí jakéhokoliv typu mouky i z tvrdé pšenice Semoliny. Je vhodný pro všechny druhy krátkých a dlouhých tlačených těstovin. Stroj P-100 je vybaven 2 hnětači těsta, elektrickým kráječem s regulací otáček a 1 bronzovou matricí. Chlazení tlačné hlavy pomocí průtoku vody. 

Zpráva

Odeslat zprávu